Primele imagini cu noua concurentă de la Exatlon! Ea i-a luat locul Ancăi Surdu

Publicat: 01/04/2018 | 17:50

Este bucurie mare în tabăra „Faimoșilor”! Cosmin Cernat a anunțat în ediția de sâmbătă seară (31 martie) de la Exatlon că noua concurentă urmează să intre în competiția din Republica Dominicană. Ea a venit în locul Ancăi Surdu, care a fost nevoită să se retragă din motive medicale. 

Deși producătorii emisiunii Exatlon au vrut să fie „secretoși” și să nu-i divulge imaginea, telespectatorii au surprins-o pe noua concurentă în promo-ul emisiunii. Ea apare în câteva cadre din imaginile de prezentare ale show-ului.  Identitatea înlocuitoarei Ancăi Surdu va fi divulgată în ediția de duminică (1 aprilie).

În prezent, după eliminarea surprinzătoare a Dianei Bulimar de săptămâna trecută, echipa Faimoșilor a rămas cu două fete: Larisa și Diana Belbiță. Și adversarii lor, Războinicii, decimați de eliminări, au tot două fete în competiție: Roxana și Alina.

Anca Surdu a părăsit concursul din cauza unor probleme dermatologice

„Deja imi lipseste Exatlon. Mi-am propus să nu plâng. E un moment  foarte emoționant, nu mi- am vazut familia de atata timp. Dar zambesc, cum v-am obisnuit.Mi-e dor sa fiu prezenta pe traseu. Sa fiu acolo cu echipa mea. E unică aceasta experienta. Acasa o sa am iar confort, dar deja imi lipseste tot ce era acolo (…)  

Ma oftica foarte tare din cauza a cestei probleme de sanatate. Dar sanatatea e pe primul loc, am ascultat sfatul medicului.Dulciuri! Vreau tiramisu de casa si sarmale! As reveni la Exatlon.  Ma oftica foarte tare din cauza a cestei probleme de sanatate. Dar sanatatea e pe primul loc, am ascultat sfatul medicului.Dulciuri! Vreau tiramisu de casa si sarmale! As reveni la Exatlon. ”, a povestit Anca Surdu, la Kanal D.

 

Citește și...