Primele imagini cu Ozana Barabancea după ce a anunţat că are… 65 kg!

Publicat: 11/02/2017 | 00:05

Ozana Barabancea a făcut recent un anunţ la care nimeni nu se aştepta, pe contul său de Facebook (citeşte AICI mai multe) spunând cât cântăreşte. După ce-a primit cel mai probabil mai multe întrebări în acest sens, jurata de la „Te cunosc de undeva“ a decis să pună punctul pe „i“, mărturisind că are „65 de kilograme“, restul fiind doar talent pur. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a întâlnit-o pe vedeta TV, după ce-a făcut respectiva afirmaţie pe contul ei de Facebook. „Stimate dudui, cetăţeni şi alţi grijulii, preocupaţi doar de gramele şi mililitrii mei, vă anunţ oficial că posed 65 de kilograme! Restul e talent“, suna mesajul Ozanei de pe reţeaua socială. Acesta venea, în seara de joi, însoţit şi de câteva imagini cu vedeta, îmbrăcată strălucitor, în argintiu, înainte să participe la o emisiune TV (mai multe detalii, AICI).

Totul s-a petrecut pe aeroportul aeroportul Otopeni, din Bucureşti, atunci când Ozana Barabancea se pregătea să se îmbarce într-un avion cu destinaţia Italia. Mai mult, artista se afla la check-in şi se aştepta să treacă de respectivul control, stând la rând alături de alţi viitori pasageri.

Am întâlnit-o pe Ozana Barabancea pe aeroport
Am întâlnit-o pe Ozana Barabancea pe aeroport

În plus, jurata de la „Te cunosc de undeva“ a apărut îmbrăcată c-o rochie de culoare verde, având însă pe deasupra o haină neagră, menită să „mascheze“ kilogramele în plus. Înainte să se grăbească să ajungă la punctul de verificare, în dimineaţa de vineri, aceasta s-a oprit să savureze micul dejun la un cunoscut restaurant de tip fast-food, regăsit în aeroport.

În vara anului trecut, Ozana Barabancea a decis să ia măsuri şi să apeleze la sfaturile nutriţioniştilor, pentru că era hotărâtă să dea jos 50 de kilograme. Se pare că ea a reuşit să slăbească doar 10 kilograme. Tocmai din acest motiv a dorit să pună punct tuturor zvonurilor şi să închidă toate gurile rele, în clipa în care a dezvăluit cu foarte mult umor cât ar arăta acul atunci când se urcă pe cântar.

Citește și...