PRIMELE IMAGINI DE LA BOTEZ! Nici ploaia nu a oprit-o! Cum s-a imbracat Andra in ziua in care si-a crestinat fetita!

Publicat: 11/10/2015 | 16:12
PRIMELE IMAGINI DE LA BOTEZ! Nici ploaia nu a oprit-o! Cum s-a imbracat Andra in ziua in care si-a crestinat fetita!

Botezul fiicei Andrei si a lui Catalin Maruta a inceput de cateva minute, iar invitatii nu au intarziat sa apara. 300 de persoane sunt asteptate la slujba religioasa si la petrecerea care va avea loc ulterior la un salon de evenimente

Andra si Catalin Maruta au plecat deja de acasa, insotiti de nasi, fostul finantator al echipei CFR Cluj, Arpad Paszkani si sotia.

Nasul, Arpad Paszkani
Nasul, Arpad Paszkani

Andra a ales pentru acest eveniment o rochie eleganta, de culoare crem.
 

nevasta arpad

Andra si Catalin Maruta isi crestineaza fiica, Eva Maria Ioana, la Biserica „Sf. Fanurie” din Bucuresti.

Acestia sunt parintii lui Catalin Maruta
Acestia sunt parintii lui Catalin Maruta

 

La eveniment au aparut, asa cum era de asteptat, si parintii lui Catalin Maruta. Tatal lui este judecator iar mama lui, profesoara.

 

 

andra rochie

Petrecerea va avea loc ulterior la un salon de evenimenteunde sunt asteptate 300 de persoane. Invitatiile au cristale cristale Swarovski iar culoare predominanta de interior este albul. Vor anima atmosfera Ionut Dolanescu, Maria Ciobanu si trupa Directia 5.
 

maruta fiu

Chiar si mamica,  Andra, alaturi de trupa Advahov, din Chisinau, va sustine un moment artistic. “Ne-am propus sa organizam un botez unde sa fim alaturi de prieteni si familie. In consecinta, va fi un eveniment cu multa lume! Noi avem multi prieteni, rude, deci ar fi total nerealist sa ne propunem un botez restrans. S-ar supara toti pe noi. Fetita va avea aceiasi nasi ca si David. E vorba de Arpi si Ane, prietenii nostri buni, care sunt ca o familie, fac parte din viata noastra, din sufletul nostru. Cred ca sunt cei mai potriviti oameni pentru crestinarea fetitei noastre, ei ne cunosc perfect, impartim atatea stari si amintiri, deci stiu sigur ca gestul lor e pornit din inima”, a declarat Andra

rochie andra

Costurile evenimentului au ajuns la aproximativ 70.000 de euro. Meniul costa 70 de euro de persoană, decoratiunile, florile, aranjamentele – circa 15.000 de euro, momentele artistice depasesc 15.000 de euro, iar costumele – 20.000 de euro.

maruta david

“Catalin, fiul lui David, dar si tatal lui si al Andrei vor avea costume asemanatoare, create de Filip Cezar, iar Andra si fiica sa vor purta rochii aproape la fel, ca si mama Andrei si a lui Catalin Maruta. Creatiile, accesoriile si incaltamintea se ridica la aproximativ 20.000 de euro”.

biserica

Biserica “Sf. Fanurie” din Bucuresti este aceeasi unde Andra si Catalin Maruta merg frecvent şi locul unde a fost creştinat şi David. “Parintele Cristian face parte din familia noastra. L-a botezat si pe David si o va crestina si pe Eva”, a mai spus Andra.

(Elena Niculescu)

Citește și...