Primele imagini de la nunta Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf! Detalii intime s-au văzut în decolteul ameţitor al miresei: „Momentul adevărului: demon sau înger?”

Publicat: 05/12/2017 | 09:38

La câteva luni bune de la cununia religioasă, care a avut loc în mare secret – la fel ca cea civilă, de altfel –, Oana Zăvoranu şi soţul ei au făcut publice primele imagini din ziua cea mare. Cei care le-au ţinut lumânările în calitate de naşi au fost Silviu Prigoană şi soţia lui. Fotografiile de album au stârnit multe controverse, mai ales că sexy-bruneta are o ţinuţă provocatoare şi nu s-a sfiit să intre aşa în casa Lui Dumnezeu.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, ai ascuns data nunţii până în ultima clipă?! Când s-a cununat religios, de fapt, şi detaliile care au stârnit controverse în rândul prietenilor

După cum se poate observa Oana Zăvoranu a strălucit într-o rochie roşie, vaporoasă, care avea un superb imprimeu floral, dar şi un decolteu ameţitor. Sexy şi provoatoare, Oana Zăvoranu a spus un: „da” hotărât în casa Domnului, unde i-a jurat iubire şi credinţă lui Alex Ashraf, care i-a devenit soţ în vara anului trecut, când au mers în faţa ofiţerului de stare civilă. Părul l-a avut aranjat extrem de lejer, dar perfect pentru o zi de nuntă… secretă!

Imaginea senzuală în care i se vede sutienul pe care îl purta şi care era asortat cu rochia a fost însoţită de un mesaj în care vedeta a povestit discuţia pe care a purtat-o cu preotul care a oficiat căsătoria.

„Momentul adevărului… daaa… ăla adevăratul!
 Demon sau înger….?…
 Zic: «Se poate şi una, şi altă??»

 Pentru dumneavoastră, doamna Zăvoranu, orice e posivil… puteţi fi şi unul, şi altul, pentru că vă ştim, EXCENTRICĂ, EXTRAVAGANTĂ, CONTROVERSATĂ ŞI IMPREVIZIBILĂ… ŞI NE BUCURĂM SĂ VĂ AVEM AICI…!
 Şi nu ştim niciodată,cine sunteţi în acel moment…
 Zic: «Sărut-mână, părinte, pentru înţelegere! (…) Numaratoarea inversa se apropie in cateva zile de final! Fiti printre primii care sa aflati ce este, de fapt! June 16… AMAZING ME (n.r.: 16 iunie, minunata de mine)!
, a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

Poza Oanei Zăvoranu, în care poartă pe cap cununa de care ţin naşii: Silviu Prigoană şi soţia lui, a fost făcută publică după miezul nopţii, iar soţul ei a urcat pe Instagram o fotografie de colecţie din ziua nunţii.

„Doar noi doi. #love #weddingdress #wedding #happy #couple #sun #happyday #beautiful #june16 #amazingme #wife #sweet” e mesajul scris de Alex Ashraf pe pagina lui de socializare.

Oana Zăvoranu (44 de ani), pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf (30 de ani) în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.

Citește și...