Primele imagini din BAMBOO după ce a fost incendiat!

Publicat: 25/01/2017 | 13:17

Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la clubul Bamboo din Capitală. Focul a fost stins abia marţi la orele 12:30. Aşa arată acum clubul, la faţa locului, anchetatorii au găsit mormane de cenuşă.

În clubul Bamboo, frecventat de lumea bună a capitalei, deţinut de Cătălin Botezatu şi Joshua Castellano, a avut loc o explozie, ce a declanşat apoi un incendiu de proporţii, care a distrus în totalitate locaţia.

Bamboo va renaşte din propria-i cenuşă pentru a doua oară! Administratorul clubului, Radu Tarkan, a anunţat că  nu a venit încă sfârşitul pentru acest club şi el va fi reconstruit, iar oamenii se vor putea distra din nou în această locaţie. Miile de mesaje primite de membrii staff-ului Bamboo l-au făcut pe administratorul clubului să ia atitudine! Radu Tarkan a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia anunţă că Bamboo va fi reconstruit şi că în scurt timp oamenii vor putea veni din nou să se distreze, la fel ca înaintea incendiului nimicitor.

„Multumesc tuturor pt sutele de mesaje pe care le primesc! Multumesc echipei pt tot ce au facut, pt ca si-au riscat viata ajutand alti oameni si facand cinste numelui Bamboo. Le promit, lor in primul rand, ca nu peste mult timp Bamboo va fi din nou in picioare si vom fi din nou impreuna! P:S: telefonul meu a ars in incendiu si nu am recuperat inca numerele de telefon. Asa ca, ii rog pe cei care imi trimit sms-uri sa se semneze.”, scrie Tarkan Radu pe Facebook.

Citește și...