Loading the player...

După ce a fost nevoit să renunţe la scaunul de Primar General al Capitalei, doctorul Sorin Oprescu s-a retras o perioadă destul de bună din peisajul public. CANCAN.ro l-a întâlnit în momentul în care a mers să facă cumpărăturile, acum câteva zile.  

Sorin Oprescu a ajuns marţi la Metro-ul din zona Băneasa a Capitalei, acolo de unde cel mai probabil a luat cele necesare pentru acasă. După ce şi-a luat tot ce-a trebuit, "Doctorul" s-a îndreptat uşor către maşină. Nu a fost singur pentru a face cumpărăturile, ci a fost însoţit de către un bărbat. Acesta l-a ajutat să aşeze sacoşele în portbagajul maşinii, un Volkswagen de culoare argintie, pe care îl avea parcat foarte aproape de ieşirea din magazin. Chiar dacă peste un an şi jumătate nu mai deţine vreo funcţie publică, Sorin Oprescu a fost la fel de popular ca întotdeauna. Asta deoarece a fost recunoscut de către lumea din Metro şi din parcare care îl salutau călduros. Fostul primar al Capitalei părea foarte energic energic în clipele petrecute la cumpărături, într-un tonus aparte.

Sorin Oprescu a mers la shopping
Sorin Oprescu a mers la shopping

De profesie medic chirurg, Sorin Oprescu a fost primar al Capitalei timp de două mandate, din 2008 şi până în 2015. Are o familie numeroasă, cei ma tineri fiind cei patru nepoţi, de care "Doctorul" are personal grijă.  Vă povesteam în urmă cu mai mult timp cum acesta a renunţat la un moment dat timp de o zi la îndatoririle sale de edil-şef al Bucureştiului şi a ieşit alături de cei mici prin parc pentru a se juca (toate detaliile, AICI).

Citeste despre:sorin oprescu, fostul primar al capitalei, primar general, cumparaturi, sorin oprescu la cumparaturi


Share On Facebook