Primul pictorial impreuna! Elena Băsescu, alături de fiica si de sotul său! Uite cât a crescut Sofia Anais

Publicat: 22/12/2013 | 19:05

Elena Băsescu si sotul ei, Bogdan, au realizat primul pictorial impreună cu fiica lor, Sofia Anais, in varsta de trei luni.

Fiica cea mică a prsedintelui si sotul ei, Bogdan, au pozat pentru prima dată impreună cu micuta lor, pentru revista Viva!

elena basescu
elena basescu

Elena Băsescu a acordat si un interviu publicatiei cu pricina, in care vorbeste despre cat de mult i s-a schimbat viata de cand a devenit mămică, dar si despre viitorul pe care il doreste pentru fiica ei.

„A fi mamă îţi modifică total modul în care vezi viaţa, dar şi scara de principii şi valori. Simţi că, odată cu naşterea copilului, ai cu adevărat un scop în viaţă. Mă simt ca şi când m-aş fi născut eu a doua oară şi viaţa de dinain­te de venirea pe lume a Sofiei nu mai există şi nu mai contează. E o experienţă incredibilă ce cu greu poate fi descrisă în cuvinte celor care n-au trăit-o încă. Dintr-o dată, ai lângă tine un pui de om de care eşti legat toată viaţa, indiferent ce s-ar întâmpla. Ai datoria să-l protejezi şi să-i fii alături mereu. E un legământ total.

elena basescu

Evident, vreau ca Sofia să trăiască într-o lume mai bună. Acum, când apare la tele­vizor o ştire legată de sistemul sanitar sau de sistemul de învăţământ, sunt mult mai atentă şi acţionez mult mai decis cu in­strumentele pe care le am la dispoziţie. Vreau ca Sofia să trăiască într-o Românie unde să poată avea acces la cea mai bună educaţie, să aibă certitudinea că, orice s-ar întâmpla, e în siguranţă, că sistemul de sănătate funcţionează şi că are şanse să-şi aleagă orice profesie va dori. Îmi doresc mult ca ea să trăiască într-o Europă puternică şi unită, dar mai ales într-o Românie în care nimeni să nu cunoască lipsurile”, a declarat mezina prezedintelui.

A vrut cu orice pret să nască in România

Elena Băsescu a născut la inceputul lunii septembrie, la Spitalul Universitar din Capitala. Mezina prezedintelui are mare incredere in medicii de la noi din tara si incurajează toate viitoarele mămici să facă acelasi lucru.

 

C.V.

Citește și...