Primul scandal de când e celebru! Narcis Ianău, acuzat de furt de un bun prieten. Vezi ce spune despre acest lucru

Publicat: 25/02/2013 | 23:40

Viaţa de persoană publică vine la pachet nu doar cu vorbe şi încurajări din partea admiratorilor, ci si cu acuzatii care de care mai grave.

Narcis Ianău simte pe pielea lui că celebritatea cere un anumit tribut. Pe lângă cei care spun despre el că are o altă orientare sexuală, în peisaj şi-a făcut loc şi un compozitor, care îl acuză pe Narcis de furt.

Acesta spune că i-a compus trei melodii artistului, dar că nu a văzut nicio răsplată financiară din partea lui, deşi i-a promis acest lucru.

narcis ianau

„Ne-am cunoscut pe internet. M-a contactat şi mi-a spus că vrea să colaborăm. I-am compus trei melodii, sunt aproximativ 250 de euro pe piesă, plus 50% din drepturile de autor. Cu siguranţă a uitat de unde a plecat. Una dintre piese i-a plăcut foarte mult şi se gândea să meargă cu ea la Eurovision„, a spus compozitorul la Cancan TV, emisiune difuzată de luni până joi de la ora 22:00, la Acasă TV.

narcis ianau

Pe de altă parte, Narcis susţine că nu s-a folosit de nicio piesă primită de la respectivul compozitor şi că, mai mult, una dintre ele era copiată. Totuşi, el spune că urma să-i dea banii doar pentru o singură melodie, pe care nu cântat-o până acum în faţa publicului. „I-am spus că după Eurovision vreau să lansez o piesă de-a lui şi că atunci vom discuta. E un compozitor bun pe genul lui de muzică, dar dacă mai avea puţină răbdare, eu mâine merg acasă şi m-aş fi dus să îi dau contractul si să-i dau banii. Nu am cântat niciodată melodiile lui în faţa publicului”, a explicat Narcis Ianău.

 

 

C.V.

Citește și...