Pro Tv a luat o decizie grea! Ce se va întâmpla cu Lora și Adela Popescu, din toamnă. Cine va pleca

Publicat: 11/06/2019 | 15:04
Pro Tv a luat o decizie grea! Ce se va întâmpla cu Lora și Adela Popescu, din toamnă. Cine va pleca

Deși colaborarea ei cu Pro TV trebuia să fie pe o perioadă scurtă, contractul Lorei a fost prelungit după ce producătorii emisiunii ”Vorbește lumea” au constatat că se descurcă foarte bine în locul Adelei Popescu, care se află în concediu de creștere al copilului. 

Debutul ei în televiziune a fost unul foarte timid, însă Lora a reușit să-și impresioneze șefii în calitate de prezentatoare, alături de Cove.

În mod normal, în august, cei care i-au devenit fani ar trebui să-și ia adio de la ea, pentru că în ultima lună a verii se întoarce titulara postului, Adela Popescu, aflată momentan în concediu maternal. În mod excepțional însă… nu-și vor lua adio, ci la revedere, până la toamnă. Conform unor surse din Pro TV, Lora e în grațiile șefilor, care vor s-o țină în continuare pe micul ecran, și e în cărți pentru următoarele proiecte pe care le pregătește trustul din Pache Protopopescu pentru grila de toamnă, anunță libertatea.ro.

Iar ea e deschisă pentru noi experiențe și, chiar dacă susține că nu e adepta castingurilor și are senzația că la probe se descurcă mai prost decât când e pusă în fața faptului împlinit, se gândește serios să dea probe pentru rolul de prezentatoare la alte show-uri de la PRO TV.

Rămâne de văzut ce fel de proiect va accepta Lora, de vreme ce nu are de gând să renunțe la cariera ei de cântăreață pentru una în televiziune, iar programul de la TV ar trebui, prin urmare, să nu interfereze cu concertele și înregistrările ei în studio.

Citește și...