Pro Tv vs. Antena 1. Delia a imitat-o pe Andra Maruță. Când și-a dat seama ce a ieșit, a spus: „O să se supere pe noi” | VIDEO

Publicat: 22/04/2019 | 14:12

Delia a fost invitată la emisiunea de radio „Râzi cu Rusu și Andrei” de la Kiss FM, iar la un moment dat cei doi moderatori au întrebat-o pe Delia dacă poate imita anumiți colegi din industria muzicală. Blondina a mărturisit că face acest lucru destul de des și că îi iese foarte bine, astfel Delia, vedeta Antenei 1, a acceptat provocarea prezentatorilor de a o imita pe Andra Măruță, vedeta Pro TV.

Artista a început cu Britney Spears și Celine Dion și a ajuns la cântărețele noastre autohtone, Loredana Groza și Ruby. Spre final, a fost rugată să încheie show-ul cu Andra. Blondina a ales să interpreteze piesa „Iubirea schimbă tot”, reprezentativă Andrei, și a interpretat-o foarte bine, imitând chiar și mimica soției lui Cătălin Măruță. „Doamnelor și domnilor, în exclusivitate mondială, europeană și intergalactică, Delia o imită pe Andra„, a spus unul dintre moderatori.

Mie să îmi pui efect când urci piesa asta pe Internet, că piesa asta nu poate să fie fără efect, crede-mă, că altfel se supără Andra pe noi. Am imitat și mimica, ca iasă bine„, a ținut să precizeze Delia la finalul momentului.

Cât cere Delia pentru un concert

Delia cere sume cuprinse între  15.000 – 19.000 euro pentru un singur concert. Pentru transport în ţară, artista cere 1 euro/km + TVA. Dacă distanţa depăşeşte 300 km, Delia cere bilete de avion. Cât despre cazare, artista solicită mereu 5/6 camere duble twin şi 3 camere single. Aceasta acceptă cazare la 4 sau 5 stele. Masa va fi oferită tot de organizator, pentru 11-13 persoane.