Profa care a facut circ dupa ce a fost prinsa beata la volan are un CV impresionant! A fost prezentatoare la TVR si e directoarea unei asociatii pentru copii

Publicat: 29/10/2012 | 00:00
Profa care a facut circ dupa ce a fost prinsa beata la volan are un CV impresionant! A fost prezentatoare la TVR si e directoarea unei asociatii pentru copii
Laura Lacatus, profesoara la Liceul Teoretic Bilingv Ita Wegman din Capitala, s-a ales, sambata noaptea, cu dosar penal dupa ce a baut alcool si apoi s-a urcat la volan. Femeia care are un CV impresionant, bifand un post de realizator la TVR, dar si de director al unui ONG, Asociatia Universitatea Copiilor, a refuzat sa sufle in etilotest. Pana la urma, la insistentele oamenilor legii, a mers la IML, iar rezultatele nu au fost deloc bune pentru ea: avea o alcoolemie de 0,47 la mie, lucru care a costat-o un dosar penal.

Dascal cu o activitate impresionanta si un jurnalist cu experienta la Televiziunea Romana, unde a realizat o emisiune de sanatate si protectia mediului, Laura Lacatus si-a socat in acest weekend apropiatii si opinia publica, cu un gest reprobabil, care o s-o coste foarte mult.

Tanara a onorat o invitatie la o petrecere, cu tematica Halloween, unde s-a distrat pana dimineata. Din pacate, desi a baut peste masura, dupa cum o arata rezultatul alcooltestului, s-a urcat la volan si a inceput sa goneasca pe strazile din Centrul Capitalei. Nu i-a mers insa foarte mult. Un echipaj de la Rutiera i-a iesit in cale si a tras-o pe dreapta, vazand ca masina sa mergea in zig-zag. Cand a deschis portiera, spun surse din politie, oamenii legii au fost socati de mirosul de alcool. Mai mult, soferita nu putea sa articuleze bine cuvintele si de-abia se tinea pe picioare.

Pusa sa sufle in etilotest, Laura a refuzat vehement, inspaimantata de rezultatul care ar fi dat-o de gol. A fost condusa la Institutul de Medicina Legala, acolo unde i s-au luat probe biologice pentru a i se stabili alcoolemia. Rezultatul i-a uimit chiar si pe politisti: profesoara, costumata in vampir, avea o alcoolemie de 0,47 la mie, asa ca i s-a intocmit dosar penal!

Gestul dascalului este cu atat mai revoltator, data fiind activitatea care o recomanda, pe langa cea de profesor, Laura este rector in cadrul Universitatii Copiiilor, un grup de lucru informal unde slujba ei este sa atraga resurse institutionale si materiale pentru promovarea asociatiei. De asemenea, dupa ce a parasit postul de reporter al TVR, ea a devenit profesor de geografie si, totodata, diriginte al unei clase de-a V-a de la Liceul Teoretic Bilingv.

O profesoara din Bucuresti, costumata in vampir, prinsa beata la volan in centrul Capitalei! Mergea in zig-zag si a refuzat sa sufle in etilotest!

Citește și...