Profesoara din Neamţ arestată pentru că a întreţinut relaţii intime c-un elev este însărcinată! Copilul ar fi al băiatului care s-a sinucis

Profesoara în vârstă de 40 de ani care a fost reţinută pentru că a întreţinut relaţii intime c-un elev (AICI, toate detaliile), care între timp şi-a pus capăt zilelor, ar fi însărcinată, iar copilul ar rezulta tocmai din aventura amoroasă cu băiatul.

În vârstă de 40 de ani, profesoara de Limba şi Literatura Română, despre care s-a aflat că este deja mama a trei copii, iar mai mult decât atât, ar fi soţie de preot, ar fi rămas gravidă după ce a întreţinut relaţii intime cu elevul ei. Potrivit celor de la Mesagerul de Neamţ, după ce a fost reţinută de oamenii legii, despre Crinela Marc s-a aflat că este însărcinată într-o lună avansată, iar micuţul pe care îl poartă în pântece este rezultatul aventurii amoroase cu elevul care s-a sinucis în luna noiembrie a anului trecut.  

Profesoara a recunoscut relaţia cu elevul ei, de aici şi acuzaţia care i s-a adus, de act sexual cu un minor, fiindcă amorul dintre ei a început când băiat încă nu avea 18 ani. De asemenea, în clipa în care a aflat că şi-a lăsat profesoara însărcinată, elevul a decis să se sinucidă, pentru că femeia mai avea încă trei copii, fiind şi soţie de preot.

Citeste despre:profesoara, neamt, profesoara arestata, elev, sarcina, suicid, profesoara insarcinata


Share On Facebook