Prognoza meteo 19 aprilie. Nu scăpăm de ploi și vreme închisă

Publicat: 18/04/2019 | 23:35
Prognoza meteo 19 aprilie. Nu scăpăm de ploi și vreme închisă

Prognoza meteo 19 aprilie. Nu scăpăm de ploi și vreme închisă. Vor fi înnorări în majoritatea regiunilor. 

Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor, mai accentuate în jumătatea de est a ţării, unde vor fi ploi şi sub formă de aversă, pe arii extinse în cursul zilei şi în restrângere noaptea. În restul teritoriului, ploile vor fi posibil izolat, mai ales dupã-amiaza. La munte, la peste 1500 m, vor predomina ninsorile. În special în prima parte a intervalului, vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, cu viteze mai mari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11 şi 20 de grade şi vor caracteriza o vreme apropiată de normalul perioadei, doar în vest şi sud-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 şi 7 grade, cu cele mai scăzute în depresiuni, unde vor fi condiţii de brumă, potrivit vremea.ro.

Cum va fi vremea în Capitală

Prognoza meteo pentru Capitală aduce vești proaste. Vineri sunt așteptate precipitații ce vor depăși 3 L/m², însoțite de vânt și posibile descărcări electrice. Temperatura maximă a zilei va fi de 14 grade Celsius, iar minima nopții nu va scădea sub 4 grade Celsius. Seara ploile se mai răresc, sunt așteptate averse locale(șanse de precipitații de 55%) și cantități sub 1 L/m². Ploile vor continua și în weekend, sâmbătă și în Duminica Floriilor.

Vremea București în weekend anunță temperaturi maxime și minime de ce se vor încadra între 16 și 5 grade C. Sâmbătă, vântul va sufla în rafale de 31 km/h, iar duminică, acesta va mai scădea ușor în intensitate. Începutul săptămânii viitoare anunță tot ploi, însă de marți, precipitațiile se vor restrânge în aproape toată țara.

Citește și...