PSD iese la atac: ”Guvernul PNL mai pune un bir pe spinarea românilor!”

Publicat: 28/07/2020 | 14:25
PSD iese la atac: ”Guvernul PNL mai pune un bir pe spinarea românilor!”

Partidul Social Democrat lansează o serie de acuze la adresa actualei Guvernări prezicând că „2,7 de milioane de oameni sunt taxați cu aproape 700 de euro de persoană pentru reabilitarea termică a locuinței”.

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții PSD acuză Guvernul Orban că „mai pun un bir pe spinarea românilor”, făcând referire la reabilitarea termică a locuințelor, informează GÂNDUL.RO.

PSD, acuze la adresa Guvernului Orban: „2,7 de milioane de oameni sunt taxați cu aproape 700 de euro de persoană”

Guvernul PNL mai pune un bir pe spinarea românilor. 2,7 de milioane de oameni sunt taxați cu aproape 700 de euro de persoană pentru reabilitarea termică a locuinței.

„Guvernele PSD au sprijinit primarii să facă lucrările de eficientizare energetică, finanțându-le cu bani de la buget și cu fonduri europene. Grija noastră a fost să nu atingem de banii oamenilor! Liberalii lui Iohannis, care se laudă cu cele 80 de miliarde de euro obținute de la Bruxelles, le iau românilor din portofel câte un salariu mediu în fiecare an, vreme de un deceniu. Și le spun, cinic, că românii își pot recupera banii fiindcă, într-o casă eficientă energetic, nu vor ma răci – deci vor da mai puțini bani medicilor!

Asta înseamnă măreața relansare economică a țării in viziunea PNL: Iohannis și Orban vând țării iluzii, singura certitudine fiind că românii plătesc!

Guvernați, NU mai aberați!”, scrie PSD pe Facebook.

PSD, apel către Guvernul României

Recent, PSD a făcut un apel către Guvern „să facă tot posibilul ca anul şcolar să înceapă în siguranţă” pentru că „educaţia nu este un moft, ci trebuie tratată ca o prioritate, cu măsuri bine gândite şi acţiuni concrete din partea autorităţilor”.

”Copiii trebuie să meargă la şcoală, iar Guvernul PNL trebuie să facă tot posibilul ca anul şcolar să înceapă în siguranţă! Încetaţi să mai trataţi educaţia ca pe un subiect electoral! Nu vă mai minţiţi singuri şi nu mai minţiţi românii cu educaţia online. Ştiţi bine că este imposibilă în multe zone şi, chiar acolo unde se poate desfăşura, studii solide arată cât de complexe şi grave sunt urmările asupra copiilor. Educaţia nu este un moft, ci trebuie tratată ca o prioritate, cu măsuri bine gândite şi acţiuni concrete din partea autorităţilor. Măcar în acest caz nu lăsaţi totul pe ultima clipă, cum aţi procedat până acum cu toate deciziile privitoare la gestionarea pandemiei”, a scris PSD, vineri, pe Facebook.

PSD susține că începerea școlii privește viața a milioane de familii de români.