PSD va depune plângere împotriva lui Klaus Iohannis pentru instigare la ură + cere SRI și SIE să lămurească lucrurile

Publicat: 01/05/2020 | 17:09
PSD va depune plângere împotriva lui Klaus Iohannis pentru instigare la ură + cere SRI și SIE să lămurească lucrurile

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză pe Klaus Iohannis că a răspândit în spațiul public ”minciuni” cu privire la așa-zisele intenții ale PSD de a ceda Ardealul ungurilor și anunță că va depune plângere împotriva șefului statului pentru instigare la ură.  În plus, într-o postare făcută pe Facebook, Ciolacu cere SRI și SIE „să dezmintă această minciună grosolană a lui Iohannis”.

Șeful PSD consideră că ”Iohannis vrea să ascundă, de fapt, că 1.027.824 de români sunt astăzi aruncați în șomaj tehnic, iar alți 260.171 și-au pierdut deja locul de muncă. Cei mai mulți dintre ei nu mai au bani să supraviețuiască decât o lună de zile și nu știu dacă și când se vor întoarce la muncă. Asta e realitatea pe care o ascunde președintele.

Iohannis și-ar fi dorit să ascundă incompetența guvernului PNL care nu vine cu un PLAN DE RELANSARE A ECONOMIEI. Singurii care au făcut sacrificii au fost cetățenii, care au stat în casă. E dreptul lor să știe când se pot întoarce la muncă, când pot să-și ia salariu. Nici guvernul PNL și nici Iohannis nu le spun nimic! Apelează la diversiuni penibile! (…)

Dar în Transilvania, care va fi pentru totdeauna PĂMÂNT ROMÂNESC, Iohannis și PNL au început să piardă în fiecare zi din încrederea românilor. Nemulțumirea ardelenilor crește în fiecare zi! Nu mai au locuri de muncă, nu mai au venituri sigure, firmele unde lucrează se închid rând pe rând. Și atunci, Iohannis a apelat la minciună și ură ca să le abată atenția de la problemele lor reale”.

În acest context, Ciolacu afirmă că Iohannis s-ar face vinovat de ”incitare la ură, tensiuni interetnice și minciună grosolană”.

Iohannis a vrut să acopere incompetența Guvernului PNL pe care îl conduce! De asta a avut acea ieșire necontrolată și…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 1 mai 2020

”Nici măcar un elev de școală nu și-ar putea imagina ca un român, un partid politic sau o organizație ar putea vreodată să atenteze la integritatea României. Atacul lui Iohannis este cât se poate de penibil! NIMENI NU VINDE ARDEALUL! România este o țară membră a Uniunii Europene și NATO! Din păcate, Iohannis nu este un președinte european!

Și pentru că adevărul trebuie să iasă la suprafață:

1. Îi solicit ferm președintelui Iohannis să vină cu dovezi clare, altfel toată lumea va înțelege că este o nouă minciună din seria celor pe care le-a lansat la adresa profesorului Străinu-Cercel sau pe tema redeschiderii școlilor din Franța.
2. Solicit comisiilor parlamentare de control SRI și SIE să se întrunească săptămâna viitoare și să convoace șefii serviciilor pentru a prezenta un raport oficial asupra informațiilor false enunțate în spațiul public de președintele Iohannis.
3. PSD va depune o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării împotriva lui Iohannis pentru instigare la ură pe baza răspândirii de informații false”, a adăugat șeful PSD.

Citește și...