Radu Banciu a răbufnit după ce a primit un mesaj surprinzător de la o telespectatoare: “Asta-i muierea, bă! Toată ziua…”

Publicat: 15/07/2020 | 07:59

Ediția de azi-noapte a emisiunii “Lumea lui Banciu” a început cu o dezvăluire total neașteptată. Cunoscutul prezentator de la B1 TV și-a exprimat public indignarea după ce a primit un mesaj surprinzător de la o telespectatoare. Radu Banciu i s-a adresat în direct și i-a lansat o întrebare la care este curios dacă va răspunde sau nu.

Află și: Radu Banciu a fost amendat din nou de CNA! Din cauza cărui subiect controversat a primit amenda și ce valoare are aceasta

Radu Banciu, reacție acidă după ce a primit un mesaj surprinzător de la o telespectatoare

Una dintre telespectatoarele fidele ale lui Radu Banciu și, totodată, cu un simț estetic dezvoltat i-a atras atenția că una dintre aparițiile sale pe sticlă a fost destul de șifonată. La propriu! Iar moderatorul și-a început late night show-ul de la B1 TV cu dezvăluirea mesajului primit în privat: “Doamnă, uitați-vă bine la gulerul ăsta, uitați-vă bine la el, că să știți că toată ziua m-am gândit la dumneavoastră. Am primit aseară după emisiune un mesaj, nu am mai avut cum să răspund, atât mi-a scris: «Domnu Banciu, călcați-vă gulerul ăla odată că arată oribil!…»Muierea… ”.

Nu rata: Radu Banciu, ars la buzunare de Poliție: “Mi-a dat de m-a julit!”

După cum puteți vedea în clipul de mai jos, prezentatorul emisiunii “Lumea lui Banciu” a fost tare mândru de alegerile sale vestimentare făcute azi-nopate.

“La nouă ani de la apariția acestei emisiuni, nu mi-a adresat niciodată, niciun cuvânt, aseară mi-a scris prima dată. Nimic… gulerul arată oribil. Nu tu momente memorabile, nu tu dezamăgiri, nu tu regrete, nu tu verbe, nu tu adverbe… nimic! Gulerul arată oribil! Asta-i muierea, bă! Toată ziua m-am gândit la ea, am încercat azi să vin cu ce s-a găsit de cumpărat sau de căpătat mai bun, ca să arăt și eu… Deci oamenii te judecă după asta bă, băiete, bă. Într-adevăr, ăștia suntem. Încercăm aici să reinventăm cuvintele, critica, nimic bă. Nu aveam gulerul călcat și mi-a spus: arărați oribil! E, uite, în seara asta arăt nemaipomenit! A? Asta e doamnă, ce să vă fac?!”, a mai spus Radu Banciu, moderator la B1 TV.

Citește și: Serena Williams l-a făcut celebru pe Radu Banciu, după ce acesta a făcut-o maimuță! Presa mondială critică aspru comportamentul prezentatorului TV