Radu Valcan a fost la un pas sa o ceara in casatorie pe Adela Popescu! Afla unde a vrut sa faca gestul si ce l-a impiedicat!

Publicat: 28/09/2012 | 00:00
Radu Valcan a fost la un pas sa o ceara in casatorie pe Adela Popescu! Afla unde a vrut sa faca gestul si ce l-a impiedicat!
Cea mai discreta pereche din lumea mondena traieste o poveste de iubire mai ceva ca in telenovele. Radu Valcan si Adela Popescu sunt adeseori intrebati cand au de gand sa isi oficializeze relatia printr-o casatorie, insa putini stiu ca actorul a avut aceasta intentie la un moment dat.

VIDEO Sunt tineri si frumosi. Afla povestea de iubire dintre Radu Valcan si Adela Popescu pe www.acasatv.ro

Adela Popescu a recunoscut ca la inceputul relatiei a avut cateva temeri. „Eu am avut mici temeri la inceputul relatiei noastre pentru ca el este un barbat admirat de femei. Lucrurile la noi s-au reglat foarte bine. Mai am prietene care au probleme de genul acesta – ca le pleaca iubitii cu baietii in club. Dar pe mine nu m-ar deranja”, a spus Adela Popescu la CANCAN TV, emisiunea difuzata de luni pana joi la Acasa TV, de la ora 22.00.

Actrita nu s-a imaginat niciodata mireasa. „Eu mi-am imaginat niciodata ziua nuntii, nu am avut nicio proiectie legata de rochia mea de mireasa si de petrecere. Am participat la nunta prietenei mele, Dana Rogoz, si am spus da, asa da, asa mi-as dori sa fie! A fost o nunta superba. Dar pentru mine asta nu e important, nu a fost niciodata”, a spus Adela, dar a recunoscut ca nunta care i-a placut cel mai mult a fost a prietenei sale, Dana Rogoz, care a avut ca tema „Visul unei nopti de vara”.

Citește și...