Radu Vâlcan, scandal imediat după ce Adela Popescu a născut: “Ești cel mai laș bărbat!”

Publicat: 10/12/2018 | 11:11

Adela Popescu a devenit, duminică dimineața, mamă pentru a doua oară! Radu Vâlcan, soțul frumoasei prezentatoare de la ”Vorbește lumea”, a făcut, totuși, scandal, deși a fost o zi mare pentru el. Radu s-a certat cu un concurrent de la ”Insula Iubirii”, reality-show-ul pe care-l prezintă.

Radu Vâlcan a fost total dezamăgit de atitudinea lui Răzvan în finala Insula Iubirii, sezonul 4, de duminică seara!  El a avut niște replici acide cu un concurent, Răzvan.

”Cum îți permiți să îmi ameninți colegii?”, a zis Radu Vâlcan. Până la urmă, Răzvan a plecat din emisiune. ”Nu i-am amenințat”, a spun tânărul, moment în care prezentatorul TV i-a zis că există imagini în care se vede adevărul.

”Nu mai pot să stau. Mulțumesc că m-ați invitat la această emisiune. Vreau să plec acasă. Cer scuze că v-am deranjat”, a zis Răzvan. Radu Vâlcan  a replicat: ”Fugind de responsabilitatea propriilor vorbe… așa își încheie parcursul în emisiune cel mai laș bărbat pe care Insula Iubirii l-a văzut vreodată apelând la o astfel de ieșire din scenă”.

Adela Popescu a născut un băiețel

Duminică, la ora 10:16, Adela Popescu a adus pe lume un băiețel sănătos, cu o greutate de 3,430 kg și o înălțime de 51 cm. Adela și Radu Vâlcan, soțul ei, nu s-au hotărât ce nume va purta cel de-al doilea copil al familiei.

Adela a născut din nou natural, a avut un travaliu de 5 ore, nu foarte lung. Însă a fost foarte dureros, după cum recunoaște chiar vedeta PRO TV.

Citește și...