Raed Arafat, anunț teribil pentru români, după ce numărul de cazuri noi de coronavirus a crescut: “Este posibil ca situația să scape de sub control!”

Publicat: 05/07/2020 | 09:15
Raed Arafat, anunț teribil pentru români, după ce numărul de cazuri noi de coronavirus a crescut: “Este posibil ca situația să scape de sub control!”

Numărul de cazuri noi de coronavirus a crescut alarmant în ultimele zile, iar Raed Arafat, șeful DSU, este îngrijorat că situația ar putea scăpa de sub control, mai ales că românii nu respectă mai deloc regulile de distanțare socială impuse de autorități.

VEZI AICI: TRAIAN BĂSESCU, MESAJ CLAR PENTRU KLAUS IOHANNIS. “CER REVENIREA LA STAREA DE URGENȚĂ!” CE ÎL NEMULȚUMEȘTE PE FOSTUL PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI

Doar ieri au fost înregistate alte 416 cazuri noi de coronavirus. Situția îl sperie grav pe Raed Arafat, care a ținut să transmită un avertisment dur pentru români.

Noi acum suntem pe un trend crescător din păcate și totul depinde de cum ne raportăm la acest virus. Dacă ne izolăm de aglomerații, dacă purtăm mască, dacă igiena este respectată, dacă sunt respectate regulile de bază putem controla situația. Dacă nu, este posibil că situația să scape de sub control”, a declarat Raed Arafat.

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Patru județe nu au mai raportat niciun caz nou de COVID-19 în timp ce un medic lansează o nouă ipoteză: „Testele PCR dau foarte multe erori / Este vorba de malpraxis evident”

Raed Arafat: “Să nu expunem alte persoane la risc!”

În continuare, Raed Arafat a solicitat ca populație să fie foarte atentă, COVID-19 fiind un virus care se transmite foarte ușor.

VEZI AICI: ZOLTAN NAGY, UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUȚI PRODUCĂTORI DE FILME EROTICE DIN ROMÂNIA, SUSPECT DE CORONAVIRUS: ”A FI SAU A NU FI!”

Să nu expunem alte persoane la risc! Să nu ascultăm dezinformările care pun problema ca și cum cel autoizolat este în pușcărie. Să respecte mai departe regulile de izolare din simț civic, dacă se poate, și să lase la o parte toate aceste dispute pe linie politică”, a mai precizat șeful DSU.