Răfuială mafiotă la Iași. Mercedesul de 100.000 € al unui apropiat al lumii interlope a fost făcut scrum. Ce rol ar fi avut Cordunenii?

Publicat: 16/01/2019 | 12:14

Anchetă fierbinte la Poliția din Iași, deschisă după incendierea mașinii unui bărbat apropiat lumii interlope. Mercedesul lui Ștefan Cristinel Avram a fost făcut scrum de către persoane necunoscute în ceea ce surse din poliție numesc o nouă răfuială în lumea interlopă ieșeană. (NU RATA, AICI: GEST ȘOCANT FĂCUT DE ADRIAN CORDUNEANU. A SOLICITAT SĂ FIE ELIBERAT, DAR…)

Avram ar fi un apropiat al interlopului Constantin Băcăoanu și, recent, ar fi intrat în conflict cu Cordunenii, mai arată sursele citate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. Este neclar dacă temuții interlopi sunt sau nu în spatele incendierii.

Mașina a ars ca o torță

Totul s-a petrecut în noaptea de 10 ianuarie, atunci când mașina Marca Mercedes S 350, cu numărul de înmatriculare IS-99-AVR, care are o valoare de aproximativ 100.000 de euro, a ars ca o torță.

Mașina, încadrată acum la daună totală, se pare că nu era asigurată, așa că proprietarul va trebui să își recupereze paguba de la făptași, dacă aceștia vor fi prinși.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au deschis un dosar penal pentru incendiere și îi caută în continuare pe autori. (VEZI ȘI: ANCHETĂ-BOMBĂ LA IAȘI. LOCOTENENT AL CORDUNENILOR, PRINS ÎNTR-O MEGA-REȚEA DE CONTRABANDĂ)

Citește și...