Raluca Bădulescu, jignită de o fană: „Eşti o mahalagioaică de prima clasă” Reacţia neaşteptată a vedetei

Publicat: 08/11/2017 | 15:30

Raluca Bădulescu este cunoscută pentru caracterul vulcanic pe care îl are. Jurata de la „Bravo, ai stil” a fost ţinta unui atac din partea unei „fane” care a făcut-o în toate felurile, pe reţeaua de socializare Facebook. În mod surprinzător, deşi multe vedete se feresc să facă asta, Raluca Bădulescu i-a răspuns femeii.

Presupusa rivalitate dintre Iulia Albu şi Raluca Bădulescu i-a făcut pe unii telespectatori ai emisiunii de stil să o prefere pe una şi să o urască pe cealaltă. Este şi cazul unei tinere care a ţinut să îi scrie Ralucăi Bădulescu şi să îi spună că este un om rău şi perfid şi că poartă, de fapt, o mască.

„Raluca Bădulescu, eşti o mare vacă. Cum să dai like la postările în care Iulia e înjurată şi tu apreciată? Sunt sute care fac acelaşi lucru pe pagina Iuliei, doar că o laudă pe ea, logic, şi pe tine te înjură, iar ea niciodată nu a făcut asta. Eşti o mahalagioaică de primă clasă! Eşti un om rău şi perfid! Ai purtat o mască până acum, tu chiar eşti rea şi pervesă”, i-a scris „fana” supărată.

Raluca Bădulescu i-a răspuns elegant: „Limbajul pe care îl foloseşti este absolut fabulos! De mare angajament…ca şi logica ta. Oricum, nimeni nu a înjurat pe nimeni pe pagina mea. Mă rog, mai există uneori cazuri în care se aruncă jigniri gratuite, aşa cum faci tu, dar înjurături niciodată. Te rog mult, calmează-te, de ce îţi faci nervi tu aşa drăguţă şi bună cum eşti şi îţi pierzi vremea pe pagina mea. Să ai o seară frumoasă, dragă!”

 

Citește și...