Ramona Badescu ghiceste in carti si cafea

Publicat: 24/06/2009 | 00:00

MISTICA. Vedeta nu este obsedata de ghicit, dar crede ca in cafea sau in carti poate vedea lucruri care o pot ajuta in viitor Cea mai cunoscuta romanca din Peninsula si-a descoperit talentul de a vedea viitorul atat in ceasca de cafea, cat si in cartile de tarot, inca din perioada adolescentei. Actrita apeleaza la aceste practici doar in prezenta prietenilor. Ramona Badescu recunoaste ca a deprins tainele de descifrare a viitorului in prezenta unei prietene din Craiova, cea care i-a facut de altfel si primele previziuni. „Am invatat din joaca de la Luminita, o prietena care de mica imi ghicea tot timpul in cafea si ne distram sa vedem viitorul, lucru care a ramas si acum in practica noastra. Chiar ne mai distram si acum si sa stii ca imi place foarte mult acest lucru. Stiu sa ghicesc si in cartile de tarot”, a declarat, in exclusivitate pentru Cancan, Ramona Badescu. Desi aceste actiuni au fost considerate initial doar un mod placut de petrecere a timpului liber, bruneta a constatat ulterior ca tot ceea ce vede ea in cafea se si intampla. „Initial le ghiceam chiar unor persoane pe care nu le cunosteam; lucruri pe care le-am prezis ca le vor avea si le-au avut. Nu poti sa iei cuvant cu cuvant, este un mod simpatic si lejer de a te gandi la un viitor, dar nu trebuie sa-l iei ca litera de lege. La cafea ies de multe ori lucruri pe care daca stii sa le interpretezi te pot ajuta, care pot sa-ti schimbe viata, existenta, dar nu trebuie sa-ti faci cafeaua doar ca sa ghicesti”, ne-a po-vestit ea.

Consulta tarotul de trei ori pe an

Surse din anturajul actritei ne-au marturisit ca inainte de a lua vreo decizie in privinta unui proiect, actrita apeleaza la prietena ei pentru a vedea ce-i rezerva viitorul. „Deci nu e o boala pentru mine sa ma duc la toate femeile care ghicesc in cafea sau dau in carti. Cand sunt cu Luminita imi ghicesc de 2-3 ori pe an”, a recunoscut ea.

A lipit peretii cu balegar

Stabilita de ani buni in Italia, Ramona a fost de acord sa faca parte din proiectul „Satra”, difuzat de Kanal D. Desi la rromi bautul cafelei dimineata este un adevarat ritual, Ramona Badescu a fost uimita ca printre ei, nu a gasit nicio ghicitoare. In cele 24 de ore cat a stat in mijlocul tiganilor din Sovata, bruneta a fost nevoita sa se implice in diverse activitati, cea mai grea sarcina primita fiind aceea „in care trebuia sa lipesc cu balegarul calului peretii casei”, a spus ea. (A.R.)

Citește și...