Ramona Gabor, nedespartita de Marinela Avadani

Publicat: 19/03/2011 | 00:00
Ramona Gabor, nedespartita de Marinela Avadani
Atunci cand nu este acompaniata de Gabi Badalau, Ramona Gabor il inlocuieste cu buna ei prietena Marinela Avadani. La ultimul eveniment monden, unde sora Monicai Columbeanu a fost invitata, cele doua prietene au petrecut impreuna intreaga noapte, fiind de nedespartit chiar si atunci cand mergeau la toaleta.

Nu mai este pentru nimeni un secret ca Gabi Badalau nu prea o are la suflet pe Marinela Avadani, iar Ramona se vede nevoita sa aleaga intre cei doi atunci cand face invitatii in oras. Daca pana acum am fi crezut ca Badalau ar fi castigat teren in fata Marinelei, se pare ca cele doua prietene au devenit iar de nedespartit. Dupa o perioada destul de lunga, cele doua fotomodele au fost vazute din nou una in compania celeilalte.

Inca de cum au ajuns in locul unde erau invitate, Gabor si Avadani s-au asezat frumos la masa, preferand sa discute intre ele sau sa trimita mesaje pe telefonul mobil decat sa socializeze cu ceilalti invitati. Mai mult, cele doua nu se dezlipeau una de cealalta nici in momentul in care mergeau la toaleta. Surse din interiorul clubului ne-au declarat ca fetele au petrecut mai bine de jumatate de ora in toaleta, iesind foarte zambitoare de acolo. Pesemne ca Ramonei si Marinelei le trebuie destul timp pentru a-si satisface nevoile fiziologice si a-si retusa machiajul.

Citește și...