Răspunsul lui Bromania, după ce Laura Giurcanu a anunţat că s-au despărţit: „O să încerc să…”

Publicat: 08/12/2017 | 12:03

La doar câteva ore după ce Laura Giurcanu a făcut vâlvă cu postarea în care anunţa despărţirea de Bromania, a venit şi răspunsul acestuia. Deşi şatena a scris un mesaj lung şi siropos, el s-a rezumat la a scrie doar câteva cuvinte. 

Ieri seară, Laura Giurcanu a postat o imagine şi un mesaj de despărţire, pe care fanii l-au catalogat drept o glumă: „The End. Sfarsitul unei relatii frumoase, cu bune si cu rele, care m-a schimbat ca om, ca femeie, ca suflet… din pacate el nu a fost omul care mi-a promis ca o sa fie si din acest motiv am decis sa mergem pe drumuri separate. Mi-a frant inima in milioane de bucatele si pentru el totul a fost doar o gluma. Sper ca „ele” sa te faca fericit, eu nu am fost destul. Bromama, imi pare rau ca fiul dumneavoastra nu stie sa iubeasca cu adevarat”.

La rândul său, Matei Dima, cunoscut pe internet drept Bromania, a postat imaginea pe care a pus-o şi Laura, dar a editat-o în aşa fel încât ruptura este „bandajată”, spre amuzamentul fanilor lui, şi a scris următorul mesaj: „Mulţumesc, o să repar totul. #putereamea”.

Fanii nu s-au lăsat păcăliţi. Se pare că Bromania şi Laura Giurcan nu sunt la prima astfel de glumiţă. În trecut, ei şi-au mai anunţat fanii că se căsătoresc, apoi că frumoasa şatenă e însărcinată.

„Hahahahaah, ce glumă!”, „Trolling next level”, „E o glumă! „Supărat sunt, doamne, supărat…”, a scris fanii la postarea lui Bromania.

Citește și...