Răsturnare de situaţie în legătură cu revenirea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. Mirela Vaida, primele declaraţii despre show: „Vă rog să aveţi încredere şi vă mulţumesc pentru loialitate”

Publicat: 10/01/2018 | 12:47

După ce s-a aflat că Mirela Vaida va reveni la Antena 1 cu o emisiune de succes, vedeta a primit o mulţime de felicitări şi întrebări. Cum numărul mesajelor era prea mare, prezentatoarea TV a făcut public un anunţ prin care a negat faptul că reality-show-ul matrimonial "Mireasă pentru fiul meu" va începe să fie difuzată din nou.

Mai mult, Mirela Vaida a spus că nu poate să dea prea multe detalii despre noul proiect de televiziune şi le-a mulţumit fanilor pentru apreciere şi loialitate.

„Bună dimineaţă, prieteni! Am primit foarte multe mesaje prin care m-aţi întrebat dacă sunt adevărate zvonurile conform cărora ar reveni «MPFM» cu mine ca prezentator! Nu este adevărat nimic! Nu ştiu nimic despre revenirea acestui show! Noi acum lucrăm la un nou proiect de emisiune care va intra pe post după jumătatea lunii februarie, însă noul proiect nu are nicio legătură cu show-ul «Mireasă pentru fiul meu».Nu vă pot da mai multe detalii acum, însă, vă rog, să aveţi încredere!! Vă mulţumesc pt apreciere şi loialitate!! Vă trimit gândurile mele bune!!”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: Mirela Vaida va prezenta un show de succes: “Startul preselecţiilor…”

„Mulţumesc pentru informaţie. Oricum abia aştept să te văd în orice emisiune. Prin profilul său, «Acces Direct» nu ti se potrivea. Tu eşti o fire veselă, la «Acces» erau doar violuri şi sărăcie”, ” Indiferent ce emisiune vei prezenta, pentru mine, eşti unică şi un bun profesionist, mult succes!”, ” Te aşteptăm cu drag, dai emisiunilor pe care le prezinţi, tot ce este mai bun, le dai valoare!” sunt trei dintre mesajele postate de fanii Mirelei Vaida.

 

Citește și...