”Război” de la distanţă, pe axa Mamaia-Saint Tropez. Cum s-a răzbunat fostul iubit pe fiica lui ADRIEAN VIDEANU

Publicat: 21/06/2016 | 19:08

Diana Videanu şi noul prieten al acesteia (viitor ginere al fostului primar al capitalei şi vicepremier, ADRIEAN – nu, nu e greşeală de dactilografiere) au fost la Saint Tropez. Iar cel mai citit site din România a fost după ei.

Diana  + Bogdan = amour (în franceză, că ”love” e pentru fraieri)

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, vă mai scria, în urmă cu două săptămâni, despre tumultuoasa viaţă personală a Dianei, fiica singurului primar cu figură simpatică, de fin, din istora Bucureştiului.

Am mai scris în exclusivitate, despre frumoasa (bănuim) poveste de dragoste dintre Diana (nu aşa ar fi normal, dacă tatăl e Adriean?) Videanu şi Bogdan Bălan. Judecând după pozele postate de cei doi, aceasta se consumă la Saint Tropez. Proaspăt despărţit de fosta nevastă, după ce aceasta a trecut prin drama unei pierderi de sarcină, Bogdan s-a refugiat în braţele Dianei, şi ele rămase libere recent, după ce fiica fostului ministru a ieşit dintr-o relaţie lungă, de circa patru ani, cu Cristi Toporan.

Iubirea dintre Diana şi Bogdan s-a consumat la Saint Tropez
Iubirea dintre Diana şi Bogdan s-a consumat la Saint Tropez

Mai multe femei pe an, tactica lui Toporan

 De altfel, Cristi (bă, Cristi! – ce-am mai râs cu faza asta) a fost şi el la mare în acest weekend. Cu Bentley-ul lui cu numere sugestive “TOP”. Doar că n-a avut bani de Saint Tropez (n-am vrea să credem că divorţul de Diana Videanu l-a afectat atât de tare financiar, probabil doar e patriot), aşa că şi-a scos noua iubită la LOFT Mamaia, unde se adună din toată ţara crema fentelor.

Cristi, fostul Dianei, a fost şi el până la Saint Tropez
Cristi, fostul Dianei, a fost şi el până la Saint Tropez

Interesant este că Diana nu a rămas singura victimă de la vârful fostului PDL pe care o face Cristi Toporan. Înaintea de iubirea cu Diana, acesta a avut şi o relaţie lunguţă cu Elena Băsescu. Ne şi mirăm cum de omul nu a fost încă angajat la Antena 3, din moment ce ….să nu fim nepoliticoşi… vârfurile PDL-ului mai ceva decât Gâdea şi Badea într-o seară în care sunt în formă.

Citește și...