Reacţia Antoniei după ce Ciro Castellano a atacat-o de ziua lui Dominic. Imaginile cu Maya au devenit virale

Publicat: 28/12/2017 | 07:50

Ciro Castellano, socrul Antoniei, a tunat şi a fulgerat chiar în ziua în care artista a sărbătorit ziua fiului său. Afaceristul a acuzat-o pe cântăreaţă că-şi neglijează fetiţa şi că nu este dispusă să facă sacrificii pentru aceasta.

Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei, este foarte revoltat că aceasta nu îi acordă Mayei atenţia de care are nevoie, spune el. Mai mult, susţine că Antonia nu a apucat să vină să o viziteze pe micuţă şi nici la serbări nu este prea prezentă. Ciro Castellano este revoltat şi supărat că frumoasa cântăreaţă Antonia nu a venit în Italia pentru a-i dărui nepoatei sale, Maya, măcar o jucărie, de Sărbători. 

„E o greşeală mare. Eu îi întreb şi acum! Antonia, de ce nu i-ai adus o păpuşică cu două zile înainte de Crăciun? Viaţa de familie, de muncă i-o înţeleg foarte bine. I-am zis să aibă grijă de copil, să meargă la serbări, se plânge că nu are timp. Eu îi reproşez încontinuu. Maya are viaţa ei în Italia. I-am zis să facă sacrificii. Ea a ales să plece, are altă familie şi alţi copii. Copilul are ambii părinţi. Pentru mine asta e situaţia. Nişte părinţi trebuie să facă sacrificii pentru copii. Maya nu vine în România, se duce Antonia la ea în Italia. Măcar să stea două zile cu ea. Oricând, să se ducă să o ridice de la şcoală. Din partea mea să fie foarte clar, Antonia a crescut atâta lângă noi, nici măcar să spună Sărbători fericite! Atunci să nu se plângă că este situaţia aşa. Noi dăm respect, vrem şi noi respect. Nimic nu s-a schimbat”, a declarat Ciro Castellano.

Pe de altă parte, versiunea Antoniei esta alta. Artista susţine că nu este lăsată să vină în Italia pentur a-şi vizita fiica. În plin scandal, Antonia a postat un videoclip cu fetiţa ei, în timp ce cântă melodia ei, „Iubirea mea”.

 

 

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

 

Citește și...