Reacţia fostului şef de poliţie Ploieşti, despre care ”Portocală” a spus că e ”daună totală, îl ard din zbor”: ”Ţi-am zis că te fac, bă!”

Publicat: 13/02/2018 | 22:27

Dezvăluiri uluitoare în emisiunea Sinteza Zilei, moderate de Mihai Gâdea, despre activitatea DNA Ploieşti, unde Mircea Negulescu, fost procuror al Serviciului Teritorial Ploieşti din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, vorbea despre fabricare de dosare, dar şi despre cum o va păţi un şef de Poliţie.

 

 

Mircea Negulescu, zis ”Portocală”, i-a făcut zile negre lui Cristinel Toader, fost şef al Poliţiei Locale Ploieşti. ”Toader este daună totală! Îl ard din zbor! Toader a fost, aşa, un fetiş!” Acestea sunt vorbele de pe înregistrare ale lui ”Portocală!

Cristinel Toader a povestit, în emisiunea lui Mihai Gâdea, ce i s-a întâmplat atunci. ”M-au băgat în arest. Negulescu îşi freca mâinile de bucurie. Aşa mi-a spus când ne-am întâlnit. Am o familie mărişoară, trei copii, am o mama bolnavă, care a avut un şoc după ce am fost arestat. Ce suferinţă… Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva! Soţia mea spunea să las totul în seama lui Dumnezeu…

Am stat în arest pentru că aşa a vrut Negulescu. A făcut-o ca o răzbunare pentru că am depus o plângere împotriva lui pentru unele derapaje. Am fost apoi umilit. Mi-a spus că mă va distruge… Că îmi va distruge cariera.

M-am întâlnit cu el, eram în cătuşe, mi-am cerut iertare… Mi-a spus că dacă am fi discutat, nu se ajungea aici…”, a declarat Cristinel Toader.

 

 

 

Citește și...