Reacţia lui ADI MINUNE, după ce FLORIN SALAM a fost reţinut în America:,,M-a sunat…‘’

Publicat: 26/02/2017 | 10:24
Reacţia lui ADI MINUNE, după ce FLORIN SALAM a fost reţinut în America:,,M-a sunat…‘’

După ce a încântat românii din State cu un concert, Florin Salam a primit o adevărată lovitură când a vrut să se întoarcă în ţară. Vameşii americani l-au lăsat fără banii din cântările de peste Ocean, dar lucrurile sunt mult mai serioase decât păreau la prima vedere.

Dacă paguba de aproximativ 100.000 de dolari ar putea fi recuperată de manelist din alte ”surse” nu e de glumă cu acuzaţiile penale formulate de procurorii americani! Laolaltă cu persoane declarate de SUA extrem de periculoase a ajuns şi Florin Salam, pentru că este acuzat de fapte de crimă organizată, spălare de bani şi terorism!

Prietenul lui, Adi Minune, a fost amuzat de situaţie şi i-a oferit gratis un sfat lui Salam. ”Am vorbit cu el în urmă cu două zile, m-a sunat, dar nu mi-a spus nimic. Habar n-aveam până să îmi spuneţi voi. Dacă n-a ştiut cum s-o facă…luau fiecare câte zece mii în buzunar şi asta era, nu mai era nici o problemă” a spus Adi Minune, în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Salam a rămas fără banii căştigaţi în State
Salam a rămas fără banii căştigaţi în State

Concertul a fost organizat de o româncă ce deţine un restaurant în New York şi ulterior mutat la un salon de nunţi şi botezuri, ”Renaissance Event Hall”. Succesul a fost peste aşteptări, pentru că manelistul a făcut alături de orchestra lui aproximativ 200.000 de dolari numai din dedicaţii!

 

Citește și...