Reacţia lui CABRAL după ce o femeie i-a JIGNIT soţia: „Mă uit cu milă la…”

Publicat: 21/10/2017 | 09:10

Cabral s-a arătat foarte deranjat după ce o femeie a sugerat pe pagina lui de Facebook că soţia lui, Andreea Ibacka, s-a căsătorit cu el din interes.

„Sigur te lua dacă erai sudor pe Sineşti pe magistrală cu 1300 lei net în mână, să fim serioşi!”, a comentat o femeie la o poză în care Cabral apărea cu soţia lui, Andreea.

„Pentru informaţia ta… în anul în care ne-am luat, Deea a avut venituri de două ori mai mari ca ale mele. Nu c-ar trebui să-ţi explic eu ceva sau c-ar trebui să-i apăr deciziile ei, dar mă uit cu milă la cum îşi explică unii deciziile de viaţă şi mă gândesc că ar fi bine ca uneori să ne facem timp, să ne oprim şi să explicăm. Dei m-a luat cu apartament în Berceni şi credite la bancă. Ea avea apartamentul muncit de ea. La 8 minute de Unirii. S-a mutat la 30 de minute, mai la sud. Să ştii, unii oameni se iau de mână în viaţă şi pentru alte motive decât banii… din motivul ăsta au şanse mai multe să fie fericiţi împreună. Cât or fi… Nu vreau să te jignesc, aşa cum ai făcut tu cu soţia mea… e trist că ăsta este singurul motiv la care ai putut să te gândeşti. E trist… atât”, i-a răspuns Cabral femeii.