Reacţia lui Nicolae Guţă, după ce s-a aflat că fiica lui s-a recăsătorit: „Toată viaţa am muncit din greu, dar acum…”

Publicat: 03/10/2017 | 19:32

Vestea că Nicoleta Guţă s-ar fi măritat în secret cu Ionică Bangala a luat prin surprindere lumea manelelor. La câteva ore după ce s-a aflat că artista ar fi devenit soţia afaceristului din Petroşani, Nicolae Guţă a reacţionat. Totul a fost făcut în public.

Cel care a dezvăluit că s-ar fi căsătorit în secret a fost chiar Ionică Bangala. El şi-a modificat statusul pe Facebook şi a menţionat faptul că ar fi devenit soţul Nicoletei Guţă. În această după-amiază tatăl cântăreţei, Nicolae Guţă, a postat pe o reţea de socializare o melodie. Piesa se numeşte „Banii mei” şi la ea a colaborat cu Dani Cavador. Acesta poate fi un semn că manelistul nu se amestecă în viaţa personală a fiicei sale.

„Bani, bani, bani fac ce vreau cu ei / Sunt munciţi de mine şi sunt banii mei / Dacă vreau acum îmi cumpăr orice / Că am doar o viaţă şi-mi fac poftele / Toată viaţa am muncit din greu / Dar acum stau pe piciorul meu / Pe piciorul meu şi pe mâna mea / Şi n-aştept la mâna altuia” sunt câteva dintre versurile celei mai recente melodii lansate de Nicolae Guţă.

Interesant este că Nicoleta Guţă nu şi-a schimbat statusul, iar, în prezent, pe profilul său apare că ar fi tot singură. Mai mult, nici ea şi nici Ionică Bangala nu au răspuns la mesajele de felicitare primite pe internet.

 

Citește și...