Reacţia uluitoare a lui Şerban Huidu despre şoferii care nu respectă regulile! A fost în aceeaşi situaţie, când a ucis trei oameni!

Publicat: 25/04/2017 | 21:18
Reacţia uluitoare a lui Şerban Huidu despre şoferii care nu respectă regulile! A fost în aceeaşi situaţie, când a ucis trei oameni!

Fostul prezentator Şerban Huidu vorbeşte despre respectarea regulilor de circulaţie, deşi are pe conştiinţă trei oameni pe care i-a omorât într-un accident, tocmai pentru că el, ca şofer, nu a respectat aceleaşi reguli!

Reacţia lui Huidu a venit pe reţelele de socializare, unde realizatorul a fost interpelat de prietenii virtuali să-şi dea cu părerea asupra tragicului accident din Retezat, unde au murit doi copii luaţi de avalanşă. Huidu a avut o opinie decentă, dar a adus discuţia într-un punct sensibil, vorbind despre…regulile de circulaţie, pe care nu le-a respectat nici el pe 15 octombrie 2011, când a condus cu viteză şi a intrat pe contrasens la intrarea în localitatea Timişul de Sus, lovind în plin o altă maşină. Doi oameni au murit pe loc iar o altă persoană a decedat ulterior la spital.

Sunt „somat” să scriu ceva despre accidentul de alpinism (chiar la modul: „de ce nu zici, nene, de nemernicu’ ăla care şi- a omorat copilul pe munte?”)

Şi cred aşa:

1. Din respect pentru drama oamenilor, putem să facem un singur lucru decent: sa tăcem.

2. Nu ma pricep la alpinism, nu am urcat in viata mea un perete de un metru, deci… cum naibii aş putea să îmi dau eu cu părerea despre trasee, reguli, etc? 99% dintre romanii de pe Facebook par a fi specialişti ,peste noapte, în domeniu. Haideţi să ne regăsim omenia şi, daca putem, sa punem umarul sa nu se mai întample asta!

Spre exemplu, putem sa ne educam si sa invatam să respectăm reguli. Azi am ajuns pe un drum închis, bariera coborata. Vreti să ştiţi câţi deştepti de soferi o ocoleau? Toţi guralivii aia de pe Facebook”, a scris Serban Huidu pe Facebook.

Citește și...