Reacţii în scandalul de la Spitalul Pucioasa! Primarul oraşului: „Derapajele doctorului Geambaşu sunt cunoscute, însă niciodată nu au ajuns la un asemenea nivel!”

Publicat: 21/01/2018 | 11:00

Încep să apăra primele reacţii în urmă scandalului în care un medic de la spitalul Pucioasa din Dâmboviţa a lovit o rudă unui pacient într-o ieşire nervoasă şocantă. Culmea, doctorul Geambaşu nu ar fi la prima reacţie de acest fel. Mai mult. şi conducerea spitalului, şi colegii medicului, şi conducerea primăriei sunt la curent cu atitudinea acestuia faţă de pacienţi, dar nimeni n-a luat nicio măsură. 

„Cu siguranţă, atitudinea domnului doctor Geambaşu nu va rămane nesancţionată . De un an şi jumătate, de când sunt primarul oraşului Pucioasa, am fost conectat la problemele Spitalului Orăşenesc. Derapajele doctorului Geambaşu sunt cunoscute, însă niciodată nu au ajuns la un asemenea nivel. Ceea ce s-a întâmplat, însă, a depăşit orice aşteptare (deşi, cu tot respectul, filmările nu confirmă în totalitate acuzaţiile pacientului şi apartinătorului), iar atitudinea de războinic a doctorului cu siguranţă nu va rămane nepedepsită! (…) De astăzi toată lumea ştie că la Pucioasă pacienţii sunt agresaţi! De astăzi lumea ştie că spitalul din Pucioasă nu este frecventabil! Dar nu este aşa! Acolo sunt medici serioşi, dedicaţi problemelor oamenilor!”, a scris edilul pe facebook unde a şi cerut scuze public pacientei şi rudelor acesteia.  
  
 În ceea ce priveşte conducerea spitalului, punctul de veredere a fost exprimat prin purtătorul de cuvânt, directorul medical Daniel Cioroba: „Deocamdată nu putem să luăm nicio măsură împotrivă doctorului, decât să analizăm situaţia creată. În niciun caz nu se justifică acest comportament al doctorului”
Citește și...