Reality show-ul “Exatlon” are un nou prezentator! Cine i se alătură lui Cosmin Cernat

Publicat: 23/01/2018 | 15:16

Până acum show-ul Exatlon a avut un singur prezentator, pe Cosmin Cernat, însă lucrurile se vor schimba, un nou coleg i se va alătura, urmând să alterneze prezentările şi comentariile traseelor.

Bogdan Socol şi Cosmin Cernat vor prezenta  împreună emisiunea. Socol şi-a început cariera sportivă la redacţia de sport a TVR, în 2000, apoi şi-a continuat activitatea profesională la Realitatea TV, TV Sport, National TV şi GSP TV. Din 2009, timp de opt ani a activat la Digi Sport, în calitate de comentator sportiv şi realizator al emisiunii Fotbal European.

În 2012, Bogdan Socol a fost desemnat Cel mai bun comentator sportiv al anului 2012, titlul i-a fost acordat în urma unui sondaj naţional realizat de exclusivnews.ro.

Experienţa câştigată în 15 ani de presă sportivă şi pasiunea pentru acest domeniu s-au cristalizat şi în elaborarea cărţilor de succes  „100 de fotalişti legendari” si  „Jurnalul unui iubitor de fotbal”.

E recunoscut în breasla comentatorilor sportivi şi în rândul telespectatorilor ca unul dintre cei mai entuziaşti, strigătul lui inconfundabil, atunci când o echipă înscrie puncte sau goluri, i-a atras mereu simpatia iubitorilor de sport şi a devenit o marcă personală.

Citește și...