Regele sexului in Romania, transformare incredibila de look! Romeo Fantastik il imita pe Bob Marley!

Publicat: 12/05/2014 | 12:04
Regele sexului in Romania, transformare incredibila de look! Romeo Fantastik il imita pe Bob Marley!

Dupa ce a cantat la palat, “regele sexului” Romeo Fantastik, unul dintre cei mai vechi cantareti de manele din Romania s-a reinventat si si-a facut o schimbare de look care sa-l asemene cu Bob Marley!

De 1 Martie, Romeo Fantastik a socat pe toata lumea cand s-a aflat ca a tinut un concert pentru corporatisti intr-un club din cadrul Palatului Stirbei. Toata audienta s-a dezmatat pe “Cika Laka” manelistului, iar sala care s-a umplut pana la refuz, a dansat pana la epuizare, desi genul acesta muzical a fost ca nuca-n perete intr-un astfel de loc.

Romeo Fantastik

Manelistul a facut senzatie, dupa ani buni in care unii l-au dat dat disparut prin tari straine, acolo unde obsinuieste sa mai cante multe dintre melodiile care l-au consacrat.

Si-a facut rasta!

Dupa experienta de la palat, cand a vazut ca este apreciat chiar si de catre hipsteri, Romeo Fantastik s-a gandit ca nu ar fi rau sa umble putin la imaginea lui si, de ce nu, si la stilul muzical. Si-a luat ca model o legenda a muzicii reggae si s-a decis ca sa-si faca o coafura rasta (n.r. coditie impletite), colorata insa!

Romeo Fantastik vrea sa arate ca Bob Marley

“Mi-am schimbat freza, ca Boby, sefu’, din tara ragga!”, se lauda Romeo Fantastik.

Insa cati isi imagineaza ce muzica asculta manelistul cand este singur intre patru pereti. Poate ca isi imagineaza, insa raspunsul lui ii va uimi!

Romeo Fantastik vrea sa arate ca Bob Marley

Ascult Mickael Jackson si Louis Armstrong. Ascult muzica buna si voci care imi fac pielea de gaina. Nu am neaparat preferati, ca ai mei s-au dus saracii … dar ii ador si acum. Bineinteles, asta pana cand iti cant eu si te scot din starea deplorabila in care ne mananca monontonul”, cugeta manelistul.

Romeo Fantastik

Citeste si A fugit de camatari? Romeo Fantastik lamureste misterul! Vezi unde se ascunde „regele sexului”!

Romeo Fantastik inca rupe norma, in cluburi! N-ai sa crezi cine a mers la concertul lui din weekend si l-a filmat toata seara

(M.A.)
 

Citește și...