Regii TikTok-ului se “retrag” în plină glorie, după „Izoleta 10”. Hackerii le-au spart contul și…

Publicat: 17/05/2020 | 00:11

Deveniți celebri în toată țara, în perioada de izolare, Cătălin Ion și Alexandru Enea își liniștesc fanii, prin intermediul CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Nici vorbă să dispară după “Izoleta 10”. “Retragerea” este doar temporară. Chiar dacă hackerii au atentat la contul lor de YouTube, băieții merg înainte. O veste excelentă pentru admiratorii celor cunoscuți drept “Regii TikTok-ului”.

(VEZI AICI: EI SUNT “REGII TIKTOK-ULUI”! UN SUDOR ȘI UN HANDBALIST AU “LUAT” CU “IZOLETA” SUTE DE MII DE ROMÂNI. “AM STAT VREO TREI ZILE PE LA TELEVIZOR ȘI M-AU ÎNNEBUNIT PSIHIC…”)

Starea de urgență decretată din cauza pandemiei de COVID-19 a fost exploatată din plin de doi tineri din Eforie Sud, Cătălin Ion și Alexandru Enea. Aceștia i-au alinat pe români cu celebrele ”hituri” Izoleta, zece la număr. Ultimul hit a fost lansat fix în ziua când țara a ieșit din așa-zisul “arest la domiciliu”. Au făcut-o cu mult umor, așa cum ne-au obișnuit în ultimele două luni.

“Este o «retragere» temporară!”

Vestea bună este că cei cunoscuți drept “Regii TikTok-ului” nu abandonează definitiv proiectul pe care l-au început. Intră totuși într-o binemeritată pauză. Ulterior, vor reveni cu alte surprize pentru români.

Ne relaxăm și noi acum, după ce pe durata stării de urgență, cred eu, am relaxat România. De acum, ne vedem de viețile noastre. Aștept cu interes să văd dacă se reia sezonul la handbal, îmi este dor să fiu iar pe teren. Îmi e dor de handbal și de atmosfera din sala de la Medgidia! Este o «retragere» temporară, ne bucurăm mult dacă am adus bucurie în sufletul românilor, pe durata zilelor de izolare. Vă așteptăm pe toți la Eforie, imediat cum se vor ridica restricțiile. Când se va încheia oficial pandemia, va începe cu adevărat paranghelia!”, a declarat Cătălin Ion pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

Cătălin Ion și Alexandru Enea, „Regii TikTok-ului” în România, au intrat în atenția mai multor show-uri de divertisment

Celebritatea costă: “Ne-a spart contul!”

Altfel, faptul că au ajuns cei mai cunoscuți băieți din mediul online în perioada de izolare, pare că a deranjat anumite persoane. Cătălin Ion, handbalist la CS Medgidia, a dezvăluit “surpriza” de care el și amicul său, Alexandru Enea, zis și Pely, a avut parte.

Din păcate, acum câteva zile, cineva ne-a spart contul de YouTube. Mai mult ca sigur un kacker ca se plictisea. Asta este situația, mergem înainte”, ne-a mai declarat handbalistul.

(CITEȘTE ȘI: „REGELE AUDIENȚELOR” PROFEȚEȘTE APOCALIPSA TELEVIZIUNII. “EU O SĂ FIU CEL MAI LOVIT DUPĂ CE…”)

Cum a început totul: “Renovam casa și…”

În aprilie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Cătălin Ion și Alexandru Enea, ocazie cu care au explicat cum a luat naștere fenomenul “Izoleta”. “Ca să fiu sincer, renovam acasă. Și aveam treabă prin foișorul din curte. Și Ion a început: «Hai să facem un videoclip, hai să facem un videoclip pentru TikTok». I-am zis: «Lasă-mă, frate, că avem o grămadă de treabă pe aici». Îi mai aveam și pe băieții care se ocupau de gresie și faianță în curte… Până la urmă am cedat insistențelor lui”, a dezvăluit Alexandru Enea.

(NU RATADAN BITTMAN NU CREDE ÎN PANDEMIE. CÂNTĂREȚUL SE ALĂTURĂ MILIARDARULUI VÎNTU ȘI… “TIND SĂ CRED CĂ…”)

La rândul lui, Cătălin Ion a declara: “Totul a fost spontan, nu a fost nimic programat, s-a pornit de la o chestie minoră. Am făcut despre izoletă pentru că am stat vreo trei zile pe la televizor și m-au înnebunit psihic. M-am dus la Alex și i-am spus că e cam groasă cu corona asta. Și i-am zis, în glumă, cum ar fi să văd că-l iau ăștia cu izoleta. Mi-a răspuns sincer: «Băi, orice, dar nu cu izoleta, că-s claustrofob, mai bine mă împuști în cap». Și de acolo ne-a luat râsul și am început hai cu izoleta, cu brânză feta, el atunci făcea cartofi…”.

Contactați de “iUmor”: “Am înțeles că…”

Faptul că au ajuns cei mai cunoscuți băieți din mediul online nu a fost trecut cu vederea de show-urile de televiziune consacrate, unde doar cei cu o valoare certă ajung. Recent, “părinții” curentului “Izoleta”, au mărturisit că au fost, deja, contactați de producătorii de la “iUmor”, emisiune difuzată pe Antena 1, pentru o eventuală colaborare, pe viitor.

Cei de la iUmor ne-au căutat acum două săptămâni, chiar și luni ne-au contactat… Am înțeles că ei încep filmările prin august. Până atunci sper să scăpăm de nebunia asta cu COVID-ul”, ne-a declarat Alexandru Enea, zis Pely.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...