Replica sotiei lui Cornel Palade dupa ce l-a prins cu o amanta de varsta cu fata lor! Femeia si-a luat copilul si a plecat, insa..

Publicat: 01/11/2014 | 16:03
Replica sotiei lui Cornel Palade dupa ce l-a prins cu o amanta de varsta cu fata lor! Femeia si-a luat copilul si a plecat, insa..

In urma cu o luna, sotia lui Cornel Palade si-a facut bagajele si a plecat din casa in care locuieste alaturi de actor. Nu, nu si-a parasit barbatul, dar a preferat sa aiba grija de fiica sa stabilita la Londra, decat sa stea cu ochii pe sotul infidel.

A avut mereu o imagine de familist convins, laudandu-se cu faptul ca are o casnicie fericita de mai bine de trei decenii. In luna octombrie a anului trecut, insa, Cornel Palade a fost la un pas de a divorta, dupa ce sotia sa l-a prins cu o tanara de 25 de ani. Pe atunci, Iuliana Palade se plangea ca sotul sau lipseste de acasa, ca o jigneste mereu si ca se gandeste serios sa divorteze. Cu doar cateva zile inainte de sfarsitul anului, insa, actorul si partenera sa de viata au decis sa isi mai acorde o sansa. Pe toata perioada verii, Cornel Palade si sotia sa au fost de nedespartit, iar aceasta l-a insotit in toate turneele in care acesta a fost plecat, in orice coltisor al tarii.

 

In vizita la fiica la Londra!

 

Ada are o relatie extrem de apropiata cu parintii sai
Ada are o relatie extrem de apropiata cu parintii sai

Se pare ca, dupa multe discutii, Iuliana Palade a decis sa isi ierte sotul si sa dea uitarii experientele traumatizante prin care a trecut. De curand, insa, femeia si-a facut bagajele si a plecat din casa in care a locuit alaturi de actor.

cornel palade

Nu, nu au probleme in casnicie, ba din contra, sunt fericiti si se inteleg extrem de bine, dar Iuliana Palade a fost nevoita sa isi sprijine fiica. Mai exact, Ada Palade a castigat in urma cu cateva luni o bursa la Londra fiind nevoita sa se mute cu totul acolo. Pentru a o ajuta sa se acomodeze mai repede, nevasta lui Cornel Palade a decis sa petreaca si ea o perioada in Anglia. Desi si-a lasat sotul singur, femeia este sigura ca acesta o respecta enorm si de data aceasta nu va mai indrazni sa calce stramb.

Cornel Palade este mandru de fiica sa

 

CITESTE SI:

Nevasta lui Cornel Palade, transformare incredibila de look dupa ce si-a prins barbatul cu amanta! Cum arata acum Iuliana!

Cornel Palade are amanta de varsta fiicei lui! Sotia lui e in pragul disperarii: “Aştept să se stingă lumina pentru mine”

 

A slabit zece kilograme!

 

Asa arata sotia lui Cornel Palade dupa ce a slabit 10 kilograme
Asa arata sotia lui Cornel Palade dupa ce a slabit 10 kilograme

Imediat dupa ce l-a prins cu amanta, Iuliana Palade a inceput sa se topeasca pe picioare din cauza suferintei. Mai apoi, desi a reusit sa treaca peste cele intamplate, ea a continuat sa tina dieta. Acum, Cornel Palade se poate lauda cu o sotie cu un trup parca tras prin inel.

 

M.P.

Citește și...