RICHARD HAMMOND, fostul prezentator al emisiunii TOP GEAR, a fost implicat într-un cumplit accident rutier! Care este starea lui în acest moment

Publicat: 10/06/2017 | 22:35

Richard Hammond, unul dintre cei trei foşti prezentatori ai emisiunii Top Gear a fost transportat de urgenţă cu elicopterul la spital, după ce a fost implicat într-un cumplit accident rutier, în timp ce filma pentru noua emisiune prezentată.

Se pare că acesta s-a răsturnat cu un automobil în valoare de două milioane de euro, care apoi a luat foc. Un purtător de cuvânt al show-ului Grand Tour a declarat: „Richard Hammond a fost implicat într-un accident grav pe un traseu din Elveţia, într-o super maşină electrică construită în Croaţia, numită Rimac Concept One, în timpul filmărilor pentru The Grand Tour sezonul 2. Din fericire, nu a suferit răni grave. Richard era conştient, a vorbit şi a ieşit din maşină înainte să ia foc. A fost transportat cu elicopterul la spitalul St. Gallen pentru îngrijiri. Nimeni altcineva nu se afla în maşină şi dorim să le mulţumim paramedicilor pentru reacţia lor promptă. Cauza accidentului este necunoscută şi a fost demarată o anchetă”.

Citește și...