Rocsana Marcu a pozat TOPLESS! Vedeta a dezvăluit cum reuşeşte să aibă un trup tonifiat, fără celulită

Publicat: 17/11/2017 | 18:09

Rocsana Marcu le-a făcut o surpriză neaşteptată fanilor în cea mai fierbinte zi a cumpărăturilor, de Black Friday. Spre deosebire de alte vedete care au încins site-urile pe care au făcut shopping online, vedeta a mers la un salon de înfrumuseţare ca să îşi lucreze trupul. Acolo, vedeta a renunţat la haine şi s-a lăsat fotografiată topless.

În timp ce se afla pe un pat din salonul de înfrumuseţare, unde s-a lăsat pe mâinile specialiştilor, Rocsana Marcu a fost pozată în timp ce purta doar o pereche de bikini sexy de culoare neagră. Imaginea fierbinte i-a făcut pe bărbaţi să le crească „temperatura sângelui din instalaţii”, iar unii dintre ei i-au lăsat câteva comentarii decente.

Citeşte şi: Avem declaraţii în exclusivitate! Am aflat cum s-a produs ”divorţul” dintre Rocsana Marcu şi Antenă: ”Ne-au prezentat un act adiţional şi…”

„Frumos trup!”, „Ooo, bălesc”, „Ce frumoasă eşti! Dumnezeu să mă ierte” sunt doar trei dintre mesajele postate de fanii vedetei.

Rocsana Marcu nu luptă împotriva celulitei doar cu ajutorul unor aparate specializate, ci ea face şi foarte mult sport, iar asta se observă în postările făcute din sala de antrenamente unde merge aproape în fiecare zi. Mai mult, fosta prezentatoare TV e foarte atentă cu alimentele pe care le mănâncă.