Rolul deocheat jucat de Gianina din Las Fierbinti. Imagini nemaivazute cu vedeta Pro TV

Autor:
Publicat: 20/09/2019 | 15:01

Actrița Anca Dumitra a fost distribuită într-o dramă ce va fi difuzată de postul britanic BBC Two. Mai mult decât atât, Geanina din Las Fierbinți îl va avea ca partener de platou pe actorul irlandez Allen Leech, cunoscut din „Downton Abbey“.

Anca Dumitra nu este singura actriță din România care va juca în această producție. Din distribuţie mai fac parte şi Alec Secăreanu, Dragoş Bucur și Cosmina Stratan. Drama difuzată de postul public britanic are ca principală temă sclavia sexuală din Marea Britanie modernă. Mai exact, Anca Dumitra o va interpreta pe Ana, o femeie tânără din România care este răpită în plină zi de pe o stradă din Londra, potrivit fanatik.ro

Pe urmele ei se află Leech care va interepreta un poliţist investigator. Femeia este traficată în Irlanda şi folosită ca sclavă sexuală în mai multe bordeluri. Filmul este inspirat din fapte reale şi are titlul „Doing Money“. (NU RATA: GIANINA DIN LAS FIERBINȚI A POZAT FĂRĂ SUTIEN! FANII AU CERTAT-O: ”TREBUIA SĂ RĂMÂNĂ PENTRU IUBIT ȘI VIITORUL COPIL”)

Anca Dumitra este foarte încântată de această producție și admiră foarte mult personajul pe care îl are de interpretat.

„Ana este cu adevărat o persoană remarcabilă, cineva care a supravieţuit unui abuz nesfârşit cu determinare şi curaj” , spune actrița.

Anca Dumitra rol ”deocheat”, însă foarte bine plătit

„Este o eroină din viaţa reală. Am fost profund emoţionată de povestea ei şi este o onoare să o interpretez“, a mai spus actrița.

Și partnereul ei, Allen Leech, care este Tom Branson în drama „Dowton Abbey“, a precizat: „Experienţa Anei străluceşte ca o lumină asupra adevărului şocant al traficului de fiinţe şi sclaviei în Marea Britanie. Dougie Grant a fost unul dintre poliţiştii-cheie care au luat parte la investigaţia originală. Este un privilegiu să-l joc“.