România, lovită de un cutremur de 8 grade pe scara Richter, de Crăciun?

Publicat: 07/12/2018 | 14:44

România, lovită de un cutremur de 8 grade pe scara Richter?  Un cutremur de opt grade pe scara Richter s-ar putea produce chiar de Crăciun, atrag atenția niște teoreticieni de la Global Earthquake Forecaster Ditrianum. Estimările lor obligă din ce în ce mai multe persoane să se gândească că astfel de previziuni vor deveni realitate. În ultimele ore, în România au avut loc șapte cutremure, informează a1.ro.

Specialiștii de la Global Earthquake Forecaster prezintă un scenariu de-a dreptul… cutremurător. Ei susțin că un cutremur devastator se va produce atunci când când planetele Mercur, Pământ, Marte, Jupiter şi Venus se vor alinia. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Cercetătorul Frank Hoogerbeets a ajuns la concluzia că fenomenul va avea loc pe data de 21 decembrie şi estimează că magnitudinea cutremurului ar ajunge până la 8 grade pe scara Richter, relatează express.co.uk. Totuși, nu sunt foarte clare informațiile care au stat la baza unei astfel de concluzii înspăimântătoare.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

7 cutremure în România, în ultimele 48 de ore

Şapte cutremure au avut loc în România, în doar 48 de ore. Ieri, în zona seismică Vrancea s-au produs trei seisme, cel mai puternic având magnitudinea de 3,6 pe scara Richter. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Două noi cutremure s-au produs, joi seară, în zona seismică Vrancea. Unul a fost înregistrat la ora 21.32, în judeţul Buzău, şi a avut magnitudinea de 2,7 grade, iar cel de-al doilea, cu magnitudine de 2,9 grade, s-a produs în judeţul Buzău, după mai puţin de o jumătate de oră. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Un alt cutremur, cu magnitudinea 3,6 grade pe scara Richter, a avut loc, joi după-amiază, în judeţul Buzău, la o adâncime de 119 kilometri. Seismul a fost înregistrat la ora 16.56.

 

Citește și...