Rona Hartner a încercat să se sinucidă! Artista a dezvăluit cine a salvat-o de la moarte: ”Era să fac ceva ireparabil”

Publicat: 25/05/2017 | 13:48
Rona Hartner a încercat să se sinucidă! Artista a dezvăluit cine a salvat-o de la moarte: ”Era să fac ceva ireparabil”

Rona Hartner a dezvăluit că a traversat un moment în care a simţit că lumea ei se sfârşeşte şi a încercat să-şi pună capăt zilelor. Actriţa a mărturisit că a fost salvată dintr-o pură întâmplare.

Rona Hartner a vorbit cu sinceritate despre cel mai greu moment din viaţa ei, care a avut loc în urmă cu 21 de ani. Actriţa a mărturisit că în 1991 a încercat să se sinucidă, după ce a fost părăsită de iubitul cu care era de 7 ani şi cu care ar fi trebuit să se căsătorească şi apoi a fost eliminată din distribuţia unui spectacol. Vedeta a spus că cel care i-a salvat viaţa a fost tatăl ei, care a găsit-o pur şi simplu întâmplător.

„Întorsătura mea de destin a fost în anul 1996, când am avut cel mai groaznic an din viaţa mea. În acest an mi s-a parut efectiv că eram încarcerată între 1000 de uşi închise, crezusem într-o dragoste perfectă care a durat şapte ani şi s-a oprit brusc. Trebuia să se termine cu o căsnicie şi s-a ales praful. Terminasem facultatea de teatru şi intrasem la mai multe spectacole, inclusiv la teatrul Odeon, în distribuţia spectacolului „Opera de trei parale” iar la premieră mi-au zis că sunt prea bună şi m-au dat afară din distribuţie. Am avut o tentativă de sinucidere şi tatăl meu m-a salvat. Nu ştiu cum, dar în loc de a ajunge tata la Biserică, a ajuns la şcoală, la facultate, într-o cameră unde nu era clasă, nu se ţineau ore şi eu eram acolo şi încercam să mă sinucid. Am lucrat opt luni la un spectacol cu care trebuia să-mi dau licenţa şi … nu am mai ştiut ce fac. Acela era momentul în care era să fac ceva ireparabil”, i-a povestit Rona Hartner Iulianei Marciuc.

Citește și...