Rona Hartner, la un pas de moarte, după ce a fost diagnosticată cu cancer: “Preotul mi-a dat ultima Împărtășanie“

Publicat: 11/03/2019 | 10:47

Rona Hartner a trecut prin momente cumplite, după ce i-a fost descoperită o tumoră localizată la colon. Vedeta a suferit o intervenție chirurgicală, medicii au reușit să îi extirpe tumora, din fericire, este foarte bine acum, ba chiar și-a început activitatea.

Nici bine nu a fost externată din spital, că Rona a decis să își sărbătorească ziua de naștere, la un local din Capitală, unde a dansat pe muzică lăutărească. Actrița este recunoscătoare că a primit o a doua șansă la viață și încearcă să se bucure de fiecare clipă.  “Am citit toate moliftele Sfântului Vasile. Preotul mi-a dat ultima Împărtășanie. Eram pregatită de orice. Chiar și de moarte. Eu nu cred în reîncarnare. Cred doar în viața asta și în Dumnezeu! Nu se știe ce se va întampla cu viața noastră niciodată. Trebuie să ne bucuram de fiecare clipă și să iubim. Totul a început acum două săptămâni, cand am venit în România. În decembrie am făcut analizele și erau perfecte. Am venit aici și m-am simțit brusc rău. Când am ajuns la spital, doctorul mi-a zis: «Nu mai pleci de aici. Te operez». A fost cancer. A scos tot. Eu am trăit momentul Cernobîl. Boala asta a venit așa pe nepusă masă. E o minune de la Dumnezeu că mă aflu azi printre voi. Acum am voie să cânt, să dansez. Trebuie doar să țin un regim alimentar. Nu mai am voie alcool deloc”, a declarat Rona pentru Click.ro.

Rona Hartner, printre vedetele de la emisiunea “Scena Misterelor”

“Sunt bine. Mă ţine credinţa, speranţa şi nu vreau să cultiv frica. Am venit în România pentru «Scena Misterelor» (n.r.: noul show prezentat de Dan Negru la Antena 1), trebuia să plec joi în Franţa. De miercuri nu mă simţeam în apele mele, aveam o stare rea de oboseală, începusem să mă balonez, eram în prag de ocluzie intestinală. Înainte să mă duc la avion, doctorul mi-a zis că mă va opera de urgenţă. Dacă luam avionul, mi se umflau membrele şi făceam ocluzie intestinală. La tomograf s-a văzut că am o tumoră la colon, asta mă seca de puteri. Era o stare surdă de rău. Am făcut investigaţii în Franţa, dar nu dădeau nimic. Nu iau medicamente decât dacă spune doctorul. Să vedem ce hram are tumora peste vreo lună. Vom opera acum ce e de operat. Am anulat avionul, a rămas cu mine Herve. Aseară, ne-am uitat la film şi rugăciune la greu. Primim familia, vizite, îi liniştim pe toţi. Îi rog pe toţi să aprindă o candelă pentru mine”, a declarat Rona Hartner sâmbăta trecută în cadrul unei emsiiuni de la Antena Stars.

Citește și...