Roxana Ciuhulescu, sărut pasional cu iubitul! Imagini fierbinţi din prima vacanţă a cuplului: „Zile şi nopti pline de iubire”

Publicat: 27/12/2017 | 17:28

Anul acesta, Roxana Ciuhulescu a decis să facă sărbătorile pe meleaguri fierbinţi: Phuket, Thailanda. Vedeta nu a plecat singură, ci cu bărbatul care o face fericită după divorţ şi fiica sa. Astăzi, ea i-a lăsat mască pe mulţi, după ce a făcut publică o poză în care apare în timp ce se sărută cu iubitul ei.

De Crăciun, fosta prezentatoare de la „Pro Motor” şi-a făcut bagajele şi a plecat din ţară împreună cu fiica şi iubitul ei. În vârstă de 38 de ani, Roxana Ciuhulescu a făcut public o poză în care apare în avion alături de Ana Cleopatra.

Cu cea mai nouă fotografie din vacanţa exotică, vedeta i-a surprins pe toţi. Şi asta pentru că în imagine ea apare alături de partenerul său în timp ce se sărută cu patos. Mai mult, cei doi sunt uniţi de două inimi uriaşe. Desigur, având în vedere că deja soarele apusese, trăsăturile noului iubit al Roxanei Ciuhulescu nu se pot identifica.

Să iubeşti şi să fii iubit e totul! e mesajul care însoţeşte imaginea postată de vedetă pe Instagram.

Fanii vedetei i-au copleşit cu urările.

Să vă iubiţi mereu!!! Vacanţă plăcută vă doresc!!!„, „E unic! E sublim! Să aveţi parte de zile şi nopti pline de iubire„, „Copii frumoşi!” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali la poza făcută publică de Roxana Ciuhulescu.

Citeşte şi: Gata, nu-l mai ascunde! Roxana Ciuhulescu, într-o poziţie incitantă în braţele iubitului: „Noi doi”. Fanii au făcut ochii cât cepele când i-au văzut

Într-una dintre filmările pe care a postat-o pe internet din vacanţă apare micuţa Ana Cleopatra, care face spectacol pe plajă.

 

Flik flak-uri

A post shared by Roxana Ciuhulescu (@roxanaciuhulescu) on

 

 

Pe 15 iunie, Roxana Ciuhulescu a anunţat despărţirea de bărbatul pe care l-a făcut tată de fetiţă. Mesajul a fost făcut public pe blogul său personal.

„Uneori şi poveştile de dragoste se încheie, aşa cum este şi cazul meu. Drumul meu a luat o altă direcţie, decât direcţia lui Mihai. Când doi oameni nu se mai înţeleg şi nu pot găsi o cale comună de comunicare, e mai bine să se despartă, decât să arate copilului lor latura nefericită a vieţii familiale. În consecinţă, după 10 ani, am decis împreună să punem punct căsniciei. În ce mă priveşte, îmi voi continua viaţa, dedicându-mă creşterii fetiţei noastre şi hobby-urilor cu şi fără motor care mă definesc ca persoană. Acestea sunt singurele declaraţii pe care le dau despre acest subiect. În speranţa că îmi va fi respectat dreptul la viată personală, rog toţi colegii din presă să înţeleagă că am dreptul la intimitate. Vă doresc sa aveţi parte de tot ce nu puteţi cumpăra cu bani: sănătate, fericire şi dragoste”, a scris Roxana Ciuhulescu.

Încă din anul 2011 Roxana Ciuhulescu a tot încercat să facă al doilea copil. Din nefericire, minunea nu a venit, semn că ea şi fostul soţ au întâmpinat probleme.

Citește și...