Roxana Dobre, primul interviu după ce s-a despărţit de Florin Salam: „În noaptea respectivă, soţul meu a venit foarte revoltat”. Motivul halucinant al disputei

Publicat: 20/12/2017 | 10:58

La mai bine de o săptămână de tăcere, Roxana Dobre a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de celebrul manelist. Bruneta a povestit ce a determinat-o să plece de acasă cu fetiţele ei, Jacqueline şi Rania. "Soţia" lui Florin Salam a spus şi cum a reacţionat artistul când ea a decis să părăsească reşedinţa de urgenţă.

Citeşte şi: Mărturii exclusive. Roxana Dobre s-a întors acasă, dar… Soacra lui Salam a reaprins scandalul din cauza lui Betty: ”S-a ajuns la ultimele injurii din lume… Nu i-a acceptat niciodată copiii lui Florin!”

Gata cu suspansul: Roxana Dobre a mărturisit că s-a certat cu Florin Salam, după ce acesta a venit acasă furios, pentru că un membru al familiei s-a plâns la el că bruneta i-ar spus să nu intre încălţat în casă. Motivul e de înţeles: Rania şi Jacqueline sunt la vârsta la care merg de-a buşilea.

„În noaptea respectivă, soţul meu a venit foarte revoltat că nu ştiu ce aş fi spus eu unuia dintre membrii familiei. Eu, foarte revoltată, pentru că nu era adevărat, am râs ironic şi i-am spus că cum poate să spună aşa ceva. El a spus că nu i se pare normal. Şi eu am zis apoi că îmi iau copiii şi plec, eram foarte nervoasă.

(Citeşte şi: Roxana Dobre şi Florin Salam, pe drumuri separate în viaţă! Ce răspunde manelistul când e întrebat de mama fiicelor sale)

Nu suport să vină cineva cu minciuni la adresa lui. Totul a pornit de la faptul că cineva a intrat încălţat în casă şi eu am spus că sunt copiii care mai merg pe jos şi să se descalţe. Nu mi se pare deplasat că am spus asta. E problema lor. «Femeie, eşti nebună, cum să pleci?», mi-a spus soţul meu”, a mai povestiti bruneta.

Citeşte şi: Informaţii explozive în scandalul momentului! Florin Salam, şantajat de presupusul amant al Roxanei Dobre

Povestea de dragoste dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania. Manelistul mai are doi copii din căsătoria cu Fănica: Betty şi Dany.

 

Citește și...