Roxana Ionescu se pregăteşte să facă nunta?! Nu s-a mai ascuns şi a arătat tuturor ASTA

Publicat: 05/11/2017 | 13:09

Se anunţă o nuntă frumoasă în showbizul de la noi. Zvonurile au apărut după ce Roxana Ionescu a apărut la braţul iubitului ei şi a afişat un detaliu care i-a dat de gol pe cei doi şi a dezvăluit că au planuri serioase. După ce au văzut poza făcută publică de vedetă, acum toţi se întreabă dacă într-adevăr Tinu Vidaicu a făcut pasul cel mare şi a cerut-o de soţie pe "Mama Natură".

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au participat seara trecută la o nuntă. De la petrecere, vedeta a făcut publică o fotografie alb-negru, astfel că nu se pot distinge culorile pe care le-au ales pentru ţinutele lor. Chiar şi aşa însă, nimeni nu a ratat bijuteria pe care „Mama Natură” o poartă pe inelarul de la mâna stângă. Nu mai e un secret pentru nimeni că inelul de logodnă se poată exact aşa cum îl avea Roxana Ionescu.

Nothing fancy just love #weddingtime (Nimic extravagant, doar iubire #etimpuldenuntă)”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Deşi în mesajul scris în dreptul pozei de mai jos nu spune nimic despre relaţia ei de iubire cu Tinu Vadaicu, mulţi se întreabă în prezent când va îmbrăca Roxana Ionescu rochia de mireasă. Vedeta şi iubitul său au o poveste de dragoste de aproape patru ani, iar în acest timp au existat certuri, dar şi despărţiri şi împăcări.

 

Nothing fancy just love #weddingtime

A post shared by Roxana Ionescu (@roxanaelenaionescu) on