ROXANA VANCEA şi CARMEN MINUNE, împreună! Cum s-au filmat cele două

Publicat: 12/02/2017 | 18:35

Roxana Vancea este una dintre cele mai dorite burlăciţe din peisajul monden autohton. Fosta asistentă TV a devenit un model şi pentru femei, care şi-ar dori să aibă o siluetă ca a ei. Fosta vecină de la “Neaţa cu Răzvan şi Dani” este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, iar când te afli în preajma ei debordează de fericire şi optimism.

Recent, a publicat un filmuleţ pe pagina sa de Instagram, în care apare alături de Carmen Minune. Fiica lui Adrian Minune a realizat clipul, iar antrenoarea de fitness l-a făcut public. Atât ea, cât şi Carmen Minune le trimit celor care privesc imaginile săruturi. În plus, Karmen fredonează câteva versuri, iar nebunia a început, fanii le-au dat sute de like-uri, dar şi comentarii de laudă şi apreciere.

 

Roxana a mărturisit ceea ce multe alte femei se feresc să recunoască, nu se vede mamă şi nu crede că va face copii.

Nu îmi doresc copii! Momentan nu vreau! Nu toate femeile sunt făcute ca să fie mame, iar eu nu am simţit niciodată dorinţa să devin una. Probabil multe femei simt chestii materne după ce dau naştere unui copil. Poate aşa o sa fiu şi eu, nu ştiu. Momentan nu vreau, nu am în plan şi nu-mi trebuie. Îmi plac copiii, dar nu să fie al meu. Mă uitam acum, când am fost plecată în vacanţă,  cum se chinuiau mămicile cu bagaje, cu cărucioare şi cu tot. Mamă, nu mă văd aşa! Eu abia mă car pe mine. Cumplit, nu mi-a plăcut!, declara Roxana Vancea.

Citește și...