Ruby a lansat, recent, un nou videoclip, „Adevar sau minciună“, apreciat de toţi fanii artistei. Clipul a fost filmat la sfârşitul lunii mai, în Taormina (Italia), în perioada în care s-a desfăşurat summit-ul G7. Şi, din acest motiv, cântăreaţa şi echipa ei au avut parte de multe peripeţii.

Filmările au durat două zile şi au fost date peste cap de fapul că toţi liderii mondiali urmau să ajungă în Sicilia, acesta fiind primul summit G7 la care a participat Donald Trump. Deoarece multe străzi erau blocate şi traficul redirecţionat, Ruby şi echipa de filmare s-au rătăcit şi au ajuns cu greu pe Isola Bella, unde aveau de filmat cadrul final al videoclipului.

„Actorul care apare în clip a venit cu maşina lui, iar noi am închiriat două maşini. În una eram eu şi cei de la Cat Music, iar în cealaltă erau Roman Burlaca şi restul echipei de filmare. Din cauza faptului că traficul era blocat, ne-am rătăcit şi ne-am regăsit cu greu în drumul nostru spre Isola Bella“, a spus Ruby.

Artista a adăugat că cea mai mare sperietură a tras-o după ce a reuşit să ajungă pe Isola Bella şi a început filmarea, deoarece a fost la un pas să fie arestată: „Există o scenă în clip în care actorul care apare alături de mine este aruncat în apă. Însă, în acel loc unde am filmat, apa avea cel mult 50 de centimetri adâncime şi era interzis săritul în apă. O persoană ne-a vazut şi a chemat poliţia, iar din această cauză a trebuit să negociem cu oamenii legii timp de aproximativ o oră să nu ne aresteze“.

După ce a încheiat filmările, Ruby a avut parte şi de o surpriză din partea echipei care se afla cu ea în Italia. Aceştia au organizat o sesiune de scuba diving, fiind prima oară când artista a făcut scufundări.

„Nu mă aşteptam să fac în Italia scuba diving pentru prima dată. Totul s-a întâmplat foarte repede, imediat dupa filmări. Primele gânduri după ce am terminat sesiunea de scufundări au venit ca o avalanşă: «Mai vreau! A trecut deja timpul? Cum?». A fost mult mai uşor şi mai plăcut decât îmi imaginam eu. Abia aştept să repet experienţa“, a încheiat artista.

Ruby nu a filmat în Italia doar videoclipul „Adevăr sau minciună“, ci şi clipul piesei „Soare pătrat“, care a fost lansat în urmă cu trei luni.

Citeste despre:ruby, ruby videoclip adevar sau minciuna, ruby probleme politia, ruby arestata italia


Share On Facebook