Rudele mezzosopranei Maria Nicoară, audiate în secret. Sora artistei: ”Este normal să avem anumite semne de întrebare”

Publicat: 21/05/2020 | 11:35
Rudele mezzosopranei Maria Nicoară, audiate în secret. Sora artistei: ”Este normal să avem anumite semne de întrebare”

Ancheta desfășurată în cazul ”mezzosoprana Maria Macsim Nicoară” a intrat pe noi coordonate, rudele artistei fiind audiate de către polițiștii din Iași. Misterul persistă după ce Maria Nicoară a ajuns, în comă, la spital, iar soțul acesteia a declarat că partenera sa de viață ar fi căzut pe scări.

Persoane din anturajul, mezzosopranei au povestit că artista intenţiona să divorţeze de soțul său, totul petrecându-se pe fondul deteriorării tot mai acute a relației dintre ei, a informat realitatea.net: „Dacă bea, se comporta urât cu ea, vorbea urât, o umilea, inclusiv faţă de colegii de pahar pe care îi aducea în casă. (CITEȘTE ȘI: ULTIMELE INFORMAȚII DESPRE CAZUL MEZZOSOPRANEI MARIA MACSIM NICOARĂ. ERA ARTISTA ÎNȘELATĂ LA GREU DE SOȚ?)

”Ca să vorbească cu prietenii la telefon, Maria trebuia să se ascundă prin casă de frică. Nu a venit niciodată nici la universitate şi nici la Operă cu semne de violenţă evidente, dar, în schimb, brusc anunţa telefonic câte un concediu medical de azi pe mâine. A încercat să îşi salveze căsnicia”, au spus apropiații Mariei Nicoară.

Sora Mariei Nicoară, după audieri: ”Doar Dumnezeu știe ce s-a întâmplat”

Sora mezzosopranei a primit o întrebare directă din partea jurnaliștilor: ”Credeți că soțul a împins-o pe scări sau că a agresat-o înainte de suna la Ambulanță?”

Iar răspunsul, potrivit bzi.ro, a fost următorul, pornind, totuși, de la ideea că numai Dumnezeu ar putea să știe tot ce s-a întâmplat înainte ca Maria Nicoară să ajungă la spital, în stare gravă.

„Cred că doar Dumnezeu știe ce a fost în casa lor… Nu pot să vă răspund. Nu vreau să fac niciun comentariu până nu se face bine sora mea și până nu se termină ancheta la Poliție. Noi, membrii familiei, vă rugăm să ne respectați decizia de a rămâne discreți. Prioritară este viața surorii mele. Până acum au apărut în presă și lucruri care nu sunt adevărate. Este normal să avem anumite semne de întrebare. Dar toate aceste semne de întrebare și neliniști pe care le avem le-am comunicat domnilor care se ocupă de cercetarea cazului”, a spus sora sopranei. (VEZI ȘI AICI: CE ROL AR FI AVUT SOŢUL MARIEI MACSIM NICOARĂ ÎN ACCIDENTUL SUFERIT DE MEZZOSOPRANĂ! NOI AMĂNUNTE IES LA IVEALĂ)