S-a aflat! Din ce cauză a murit celebrul cântăreţ Tom Petty

Publicat: 20/01/2018 | 11:30

Legendarul cântăreţ american Tom Petty a murit din pricina unei supradoze de medicamente, mai ales fentanyl, un opiaceu puternic aflat şi la originea morţii lui Prince, informează romaniatv.net.

„Familia noastră s-a întâlnit de dimineaţă cu echipa de medici legişti, potrivit cărora Tom Petty ar fi murit din pricina unei supradoze rezultate din consumul mai multor medicamente”, se arată într-un comunicat difuzat de soţia şi de către fiica artistului, Dana şi Aria Petty. Acestea au subliniat că interpretul cântecului ‘”American Girl” suferea de mai multe probleme de sănătate, printre care un efizem pulmonar şi de dureri la genunchi, mai ales după o fractură de şold.

În ciuda durerilor cumplite, Tom Petty şi-a menţinut turneul cu 53 de spectacole prevăzute, fapt ce i-a agravat fractura. „Credem că durerile au devenit pur şi simplu insuportabile, ceea ce a dus la un consum excesiv de medicamente”, au precizat soţia şi fiica artistului. Dana şi Aria Petty au explicat că artistului i-au fost prescrise mai multe analgezice, precum folii de fentanyl şi că probabil, aşa cum au concluzionat şi medicii legişti, decesul a fost „un accident nefericit”.

Tom Petty, un legendar cântăreţ american, a murit pe data de 3 octombrie, la 66 de ani, după o criză cardiacă provocată în urma unui cocktail letal de medicamente.
 

Citește și...